ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιράκ, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

















































Ο Πάπας «έκραξε» τον θρησκόληπτο Χέγκσεθ - Το κοσμικό κράτος στις ΗΠΑ κινδυνεύει;
Κόρινθος: Νεκρή γυναίκα από κατάρρευση μπαλκονιού που την καταπλάκωσε (βίντεο)
Αμερικανοί κομάντος σε χερσαία επιχείρηση εντός του Ιράν για τη διάσωση του πιλότου
Νέα απειλή Τραμπ σε Ιράν: Σε 48 ώρες «θα ξεσπάσει κόλαση»
Εκτός ψηφοδελτίου ΝΔ ο «μικρός» Καραμανλής, αλλά δεν παραιτείται από βουλευτής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Είναι “θεμελιώδες δικαίωμα” της Τουρκίας να χτυπήσει τους τρομοκράτες όπου εντοπίζονται, δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Η Τουρκία είναι αποφασισμένη να εκμηδενίσει την τρομοκρατία κοντά στα σύνορά της και να καταστρέψει όλα τα στρατόπεδα τρομοκρατών στο Ιράκ και τη Συρία, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος την Παρασκευή.
“Θα καταστρέψουμε κάθε στρατόπεδο τρομοκρατών που θα εντοπίζουμε στο Ιράκ και στη Συρία”, είπε σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.
Όταν η Τουρκία αναφέρεται σε τρομοκράτες εννοεί περισσότερο τις σοσιαλπατριωτικές κουρδικές δυνάμεις παρά τους τζιχαντιστές.
Στόχος της Τουρκίας είναι να επιτεθεί σε όλες τις κουρδικές ένοπλες πατριωτικές οργανώσεις στη Συρία και στο Ιράκ που αναγνωρίζουν ως ηγέτη τους τον φυλακισμένο Αμπντουλάχ Οτσαλάν.






















































