ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Ιντλίμπ, Ιράν, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Χασάν Ροχανί,


















































Η συνέχεια μιας χιλιετούς αναμέτρησης ανάμεσα στην Ανατολή (Περσία) και τη Δύση (Ελληνορωμαϊκός κόσμος)
Ιρανικά ΜΜΕ: Νεκρός και ο γιος του Λαριτζανί μαζί με τον πατέρα του
ΗΠΑ-Ισραήλ βομβάρδισαν το μεγαλύτερο κοίτασμα φυσικού αερίου στον κόσμο - Τι είπε ο Τραμπ
Επιχείρηση «Bunker Busting»: Οι ΗΠΑ έπληξαν ιρανικές βάσεις πυραύλων με βόμβες 5.000 λιβρών
Το Ισραήλ σκότωσε τον Εσμαήλ Χατίμπ, υπουργό Πληροφοριών του Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Χασάν Ροχανί θα συζητήσουν τις εξελίξεις στη Συρία σε σύνοδο κορυφής που θα διεξαχθεί στις 22 Νοεμβρίου στο ρωσικό θέρετρο Σότσι, σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
Τουρκία, Ρωσία και Ιράν θα συζητήσουν σε αυτή τη σύνοδο κορυφής «τις τελευταίες εξελίξεις στη Συρία και στην περιοχή», όπως διευκρίνισε το τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.
Η Ρωσία, η Τουρκία και το Ιράν παριστάνουν τους “εγγυητές” -τις εγγυήτριες δυνάμεις- μιας συμφωνίας για τη μείωση της έντασης των μαχών.
Με τη συμφωνία της Αστάνα, από το όνομα της πρωτεύουσας του Καζακστάν όπου διεξάγονται οι διαπραγματεύσεις, έχουν οριστεί «ζώνες αποκλιμάκωσης» που αποσκοπούν στον τερματισμό των εχθροπραξιών.
Στο πλαίσιο αυτό η Τουρκία εισέβαλε στην επαρχία Ιντλίμπ (βορειοδυτική Συρία) που τελεί υπό τον έλεγχο των ισλαμιστών.























































