Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Τράνζιτ” μέσω Λάρνακας για τον Χαρίρι, για να δει έστω και για λίγο Αναστασιάδη

“Τράνζιτ” μέσω Λάρνακας για τον Χαρίρι, για να δει έστω και για λίγο Αναστασιάδη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συνάντηση με τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη στο διεθνές αεροδρόμιο της Λάρνακας είχε ο παραιτηθείς πρωθυπουργός του Λιβάνου, Σαάντ αλ-Χαρίρι, επιστρέφοντας στη Βηρυτό.

Τη συνάντηση γνωστοποίησαν μέσω twitter ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο ίδιος ο παραιτηθείς πρωθυπουργός.

Ο κ.Χριστοδουλίδης έγραψε ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είχε θερμή και εποικοδομητική συνάντηση με τον κ. Χαρίρι.

Ανήρτησε, μάλιστα φωτογραφίες από την άφιξη του Σαάντ αλ-Χαρίρι στο αεροδρόμιο και από τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Σύμφωνα με το ΡΙΚ, η επίσκεψη Χαρίρι στην Κύπρο είχε διευθετηθεί από το πρωί της Τρίτης, κατόπιν αιτήματος από το γραφείο του.

Από το αεροδρόμιο Λάρνακας, ο κύριος Χαρίρι αναχώρησε για τη Βηρυτό για να παραστεί στους εορτασμούς για την ανεξαρτησία του Λιβάνου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Διπλωματικό θρίλερ στη Δαμασκό: Διέκοψαν ξαφνικά τον Φιντάν και οι αντιδράσεις της Άγκυρας

ΝΤΡΟΠΗ! Οι Τούρκοι «πανηγυρίζουν» επειδή η «Νέα Αριστερά» του Χαρίτση εναντιώνεται στη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ

Τουρκικό δημοσίευμα: Η στρατηγική μετατόπιση του Λιβάνου και η αναδιάταξη ισχύος στην Ανατολική Μεσόγειο (Daily Sabah)

Ένας σε σύγχυση κουτοπόνηρος Ερντογάν τηλεφώνησε στον Πρόεδρο του Λιβάνου για να «χαλάσει» την οριοθέτηση ΑΟΖ με την Κύπρο

Ο Νετανιάχου αξιοποίησε την Τριμερή Σύνοδο Ισραήλ-Ελλάδας-Κύπρου για να στείλει προειδοποίηση στην Τουρκία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr