ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον 663 άτομα σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας τέθηκαν υπό κράτηση από τις τουρκικές αρχές, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών.
Σε γραπτή ανακοίνωσή του, το υπουργείου ανέφερε ότι 663 άτομα κρατήθηκαν στο πλαίσιο επιχειρήσεων κατά του κινήματος του Γκιουλέν, κατά τη διάρκεια 20-27 Νοεμβρίου.
Η τουρκική κυβέρνηση κατηγορεί το κίνημα Γκιουλέν ότι ενορχήστρωσε το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15 Ιουλίου 2016. Ωστόσο ο Γκιουλέν αρνείται ότι είχε κάποια εμπλοκή.
Από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα, οι τουρκικές αρχές έχουν θέσει υπό κράτηση πάνω από 130.000 άτομα, ενώ έχουν γίνει 60.000 συλλήψεις.
Πέραν των 663 ατόμων, άλλοι 9 τέθηκαν σε καθεστώς κράτησης, καθώς κατηγορούνται για δεσμούς ριζοσπαστικές αριστερές οργανώσεις.























































