ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ (απόγονος του Μωάμεθ) «ανησυχεί πολύ» για τη νέα κυβέρνηση της Αυστρίας

Ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ (απόγονος του Μωάμεθ) «ανησυχεί πολύ» για τη νέα κυβέρνηση της Αυστρίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Επικίνδυνη εξέλιξη» χαρακτηρίζει ο Ιορδανός Ύπατος Αρμοστής για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του ΟΗΕ τη συμμετοχή της ακροδεξιάς στο νέο κυβερνητικό συνασπισμό της Αυστρίας, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για την «εκμετάλλευση του φόβου» στην Ευρώπη.

«Ανησυχώ πολύ» δήλωσε ο πρίγκιπας Ζέιντ Ράαντ Αλ Χουσέιν σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο Γαλλικό Πρακτορείο, όπου επέκρινε τον καγκελάριο της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς ότι συντάχθηκε με ακραίες θέσεις, ιδίως στο θέμα της μετανάστευσης, προκειμένου να ανέλθει στην εξουσία, γεγονός που συνιστά μια «επικίνδυνη εξέλιξη (…) στην πολιτική στην Ευρώπη».

Ο πρίγκιπας Ζέιντ Ράαντ Αλ Χουσέιν, αν και δεν του επιτρέπεται να κάνει χρήση του τίτλου του όσο υπηρετεί ως Ύπατος Αρμοστής στον ΟΗΕ, εκτός από πρίγκιπας της Ιορδανίας είναι και ο διάδοχος του θρόνου του Ιράκ, δηλαδή έχει τα δικαιώματα στον ιρακινό θρόνο και εάν ποτέ το Ιράκ γίνει ξανά βασίλειο θα είναι ο βασιλιάς του. Θεωρείται απόγονος εξ αίματος του Προφήτη Μωάμεθ.

Με άλλα λόγια, ένας εξ αίματος απόγονος του Προφήτη Μωάμεθ και δελφίνος του θρόνου του Ιράκ κάνει υποδείξεις περί «ισλαμοφοβίας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΥΠΕΞ Ελλάδας: «Σταθερός στόχος παραμένει η επανένωση της Μεγαλονήσου» – ΥΠΕΞ Τουρκίας: «Δεν υπάρχει ακόμη κοινό έδαφος για λύση»

Οι επικριτές κατακεραυνώνουν τον Μαμντάνι επειδή απείλησε να συλλάβει τον Νετανιάχου στη Νέα Υόρκη: «Παραληρηματικός» και «απερίσκεπτος»

IMO: Χωρίς νομική βάση τα τέλη Τραμπ στα πλοία που διέρχονται από τα Στενά του Ορμούζ

Σεισμός στη Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 920 νεκροί – 2.980 τραυματίες- 50.000 αγνοούμενοι – Εκτιμήσεις για πάνω από 10.000 νεκρούς

Μητσοτάκης: Πρόθυμη η Ελλάδα να εμπλακεί ενεργά στα Στενά του Ορμούζ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr