ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπορικές Επιδρομές, Δαμασκός, Ισραήλ, Λίβανος, Μέση Ανατολή, Συρία, Υψίπεδα του Γκολάν,


















































Με Barak MX η Εθνική Φρουρά της Κύπρου πανέτοιμη να κάνει σκόνη τους Τούρκους εισβολείς
Φοβισμένος ο μπουρδολόγος Φιντάν «πουλά μπράτσα» ως «τζάμπα μάγκας» κι επειδή τρέμει μία σύγκρουση το παίζει... «γαλοπούλα» της ειρήνης
Ο ΟΗΕ δεν ασχολείται με την Τουρκία που κατέχει το 5% της Συρίας αλλά με το Ισραήλ
Η Γροιλανδία τέθηκε υπό την προστασία των ΗΠΑ - Ο Τραμπ πανηγυρίζει
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης $3 δισ. στην Τουρκία: Συνελήφθησαν 9 Ισραηλινοί πολίτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υλικές ζημιές «κοντά σε στρατιωτική θέση» στη Δαμασκό σημειώθηκαν από ισραηλινά αεροπορικά πλήγματα, καθώς και πυραύλους εδάφους-εδάφους, σύμφωνα με ανακοίνωση του συριακού στρατού, προσθέτοντας ότι ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη έριξαν πυραύλους στην περιοχή Αλ Κουτάιφα κοντά στην Δαμασκό από τον εναέριο χώρο του Λιβάνου γύρω στις 02.40 ώρα Ελλάδος και ότι οι συριακές αμυντικές δυνάμεις έπληξαν ένα από τα αεροσκάφη.
Το Ισραήλ έριξε στη συνέχεια πυραύλους εδάφους-εδάφους από τα Υψίπεδα του Γκολάν, αλλά οι συριακές αμυντικές δυνάμεις τους κατέρριψαν, προσθέτει ο συριακός στρατός στην ανακοίνωσή του.
Στην τρίτη επίθεση που πραγματοποίησε ο ισραηλινός στρατός, σύμφωνα με τον συριακό στρατό, κατά τη διάρκεια της νύχτας που πέρασε, ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη έριξαν 4 ρουκέτες από το ισραηλινό έδαφος και η συριακή άμυνα κατέρριψε τη μία, ενώ οι άλλες προκάλεσαν υλικές ζημιές.
Εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού που ρωτήθηκε αρνήθηκε να σχολιάσει την ανακοίνωση του συριακού στρατού, ο οποίος κατηγορεί το Ισραήλ ότι χρησιμοποιεί τις επιθέσεις για να υποστηρίξει οργανώσεις μαχητών στη Συρία, προειδοποιώντας για σοβαρά αντίποινα.























































