Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατρός ζουλάει την κοιλιά εγκύου και γυρνάει το παιδί (βίντεο)

Γιατρός ζουλάει την κοιλιά εγκύου και γυρνάει το παιδί (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει ένα γιατρό να ζουλάει την κοιλιά μιας εγκύου πριν τον τοκετό και να γυρνάει το παιδί.

Η Βανέσα Φίσερ από το Τέξας ανακάλυψε ότι, ενώ βρισκόταν στην 28η εβδομάδα, το παιδί είχε πλάγια θέση με τα πόδια προς τα κάτω. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν άλλαζε κάτι δραματικά και γρήγορα θα έπρεπε να κάνει καισαρική, κάτι το οποίο δεν ήθελε.

Ψάχνοντας, μαζί με τον σύζυγό της, στο Google τρόπους για να μετακινήσουν το παιδί, διάβασαν διάφορα: Απο το να βάλουν ηχείο με μουσική κοντά στη βάση της κοιλιάς, έως να χοροπηδήξει για να… γυρίσει το παιδί. Τεχνάσματα που θυμίζουν την ελληνική ταινία «Η κυρά μας η μαμή». Φυσικά, η Βανέσα δεν έκανε τίποτα από αυτά.

Και έτσι μπήκε στην 38η εβδομάδα. Τότε, ο γιατρός της Βανέσα έπαιξε το τελευταίο του χαρτί. Προσπάθησε να γυρίσει το παιδί, ζουλώντας το κοιλιά της εγκύου. Και όντως τα κατάφερε! Αυτό συνέβη στις 18 Δεκεμβρίου. Ένα μήνα αργότερα ο Άστον γεννήθηκε φυσιολογικά, μέσα σε νερό.

Το βίντεο όπως είναι φυσικό είναι το απόλυτο viral.

Ωστόσο, αυτός δεν ήταν ο μονός λόγος για τον οποίο το μωρό τους έγινε viral.

Η Βάνεσα έκανε γέννα-λωτό. Δηλαδή, γέννησε σε χλιαρό νερό το μωρό έπλευσε από την κοιλιά της μητέρας του στο νερό και ο ομφάλιος λώρος παρέμεινε άθικτος, δεν κόπηκε και συνέχισε να είναι συνδεδεμένος με τον πλακούντα. Αυτό κράτησε πέντε μέρες. Την πέμπτη ημέρα, όπως λέει η Βανέσα, ο πλακούντας έσπασε σαν φύλλο.

Οπως εξηγεί μιλώντας στη Daily Mail, αυτό το έκανε, προκειμένου να διαβεβαιωθεί ότι το αίμα από τον πλακούντα θα μεταφερόταν πλήρως στο μωρό της.

«Ηθελα μια φυσική προσέγγιση της εγκυμοσύνης. Είχα στο μυαλό μου ότι ένα μωρό περνά 10 μήνες στην κοιλιά της μητέρας του.

»Και φοβόμουν ότι με τη γέννα αυτή η διακοπή θα γίνει κάπως απότομα. Προτίμησα ένα σταδιακό διαχωρισμό από τον ομφάλιο λώρο και τον πλακούντα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Πέντε ρουκέτες από ιρακινό έδαφος έπληξαν αμερικανική βάση στη Συρία

Ο Ζελένσκι πανευτυχής που θα πάρει νέα αμερικανικά δισ. δολάρια

Η NASA προειδοποιεί: «Η Κίνα θα στείλει όπλα στο Φεγγάρι»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr