Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πούτιν και Ερντογάν συμφώνησαν να συντονίσουν τις δυνάμεις τους στη Συρία

Πούτιν και Ερντογάν συμφώνησαν να συντονίσουν τις δυνάμεις τους στη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Να ενισχύσουν τον συντονισμό των χωρών τους στη μάχη κατά της τρομοκρατίας στη Συρία συμφώνησαν ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Τούρκος ομόλογός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Οι δύο ηγέτες, όπως μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο ανακοίνωση του Κρεμλίνου, συμφώνησαν να συντονίσουν τις στρατιωτικές τους δυνάμεις και τις υπηρεσίες ασφαλείας.

Στην τηλεφωνική τους επικοινωνία, οι δύο ηγέτες συζήτησαν τις προοπτικές νέων επαφών μεταξύ Ρωσίας, Τουρκίας και Ιράν για το θέμα της Συρίας.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε πως συζητήθηκε το ενδεχόμενο συνόδου μεταξύ των ηγετών των τριών χωρών, χωρίς ωστόσο να συμφωνηθεί ημερομηνία, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εσθονία: Απαγόρευση εισόδου στη χώρα για Ρώσους που πολέμησαν στην Ουκρανία

Οι Κούρδοι της Συρίας (Ροζάβα) συναντήθηκαν με τον Μασούντ Μπαρζανί – Γάλλος ΥΠΕΞ: «Η Γαλλία στεκόταν πάντα στο πλευρό του κουρδικού λαού και θα συνεχίσει να το πράττει»

Συνάντηση αρχηγού των SDF με τον Γάλλο Υπ. Εξωτερικών στην Ερμπίλ για την ασφάλεια και την εφαρμογή της συμφωνίας των Κούρδων με τη Δαμασκό

Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή

ΗΠΑ – Επείγουσα Προειδοποίηση: «Εγκαταλείψτε το Ιράν τώρα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr