ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου,


















































Jerusalem Post: Η στρατηγική της Τουρκίας για μακροπρόθεσμη κυριαρχία στη Μέση Ανατολή
Αθήνα: Έντονη και δυσάρεστη οσμή αερίου - Ψάχνουν να βρουν τι είναι κι από που ήρθε
Η Λάνα Ζωχιού «βύθισε» τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Ανυπόστατο δόγμα - Το νομικό καθεστώς στο Αιγαίο είναι ξεκάθαρο»
Νετανιάχου: Οι χλευασμοί του Μπεν Γκβιρ κατά των ακτιβιστών του στολίσκου της Γάζας «δεν συνάδουν με τις αξίες του Ισραήλ»
Η Τουρκία «έκοψε» το νερό σε Συρία και Ιράκ και τους εξάγει τα όσπρια που δεν μπορούν να καλλιεργήσουν λόγω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ισραηλινή Αστυνομία, μετά από δύο χρόνια ερευνών, εντόπισε στοιχεία ώστε να προτείνει την παραπομπή του πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου με την κατηγορία της διαφθοράς σε δύο υποθέσεις, μετέδωσαν πολλά ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.
Η απόφαση για το αν θα ασκηθεί δίωξη στον Ισραηλινό Πρωθυπουργό εξαρτάται από τον Γενικό Εισαγγελέα.
Η υπουργός Δικαιοσύνης Αγιελέτ Σάκεντ έχει δηλώσει ότι ο πρωθυπουργός δεν είναι υποχρεωμένος να παραιτηθεί από το αξίωμά του, ακόμη και αν διώκεται επισήμως.
Ο Νετανιάχου, που αρνείται ότι έχει διαπράξει οποιοδήποτε αδίκημα, έχει καταθέσει πολλές φορές από τις αρχές του 2017, για δύο διαφορετικές υποθέσεις που αφορούν το αδίκημα της δωροδοκίας.























































