ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ενές Καντέρ, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μπάσκετ, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,

















































Συρία: Αποτράπηκε απόπειρα πραξικοπήματος κατά του Αλ-Σαράα (Τζουλάνι ή Γκολάνι) - Η CIA τον είχε ενημερώσει ώρες νωρίτερα
Η Παπαδοπούλου της ΕΛ.Α.Σ. κατέθεσε έγκληση εις βάρος του Κωνσταντόπουλου του ΠΑΣΟΚ
Χαλάει ο καιρός - Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Απολύθηκε ο Σταμάτης Ζαχαρός από το One Channel
Περιστέρι: Στρατιωτικός γιατρός καταγγέλλει ότι η πρώην σύζυγος δηλητηρίαζε με ατροπίνη το φαγητό του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέο κεφάλαιο στην κόντρα του με τον Ταγίπ Ερντογάν έγραψε ο γνωστός Τούρκος μπασκετμπολίστας Ενές Καντέρ.
Όταν είδε το βίντεο με τον Τούρκο πρόεδρο να μιλά στο εξάχρονο κορίτσι που έχει βάλει τα κλάματα και να του λέει πως θα ήταν τιμητικό για εκείνη να γινόταν μάρτυρας αν πέθαινε στο πεδίο της μάχης, ο 25χρονος παίχτης των New York Knicks «απασφάλισε» και έγραψε στο Twitter «Γ****** ψυχοπαθής», παραθέτοντας την είδηση.
Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε πως το κοριτσάκι θα θαβόταν με την τουρκική σημαία αν πέθαινε με τόσο τιμητικό τρόπο, ενώ ολοκλήρωσε λέγοντας πως φαίνεται ότι είναι έτοιμη για όλα.
Ο διάσημος Τούρκος μπασκετμπολίστας έχει εκφράσει σε πολλές περιπτώσεις την αντιπάθεια του στο πρόσωπο του Προέδρου της χώρας του.

Από την πλευρά του ο Ερντογάν θεωρεί πως ο Καντέρ ήταν ένας από τους υποκινητές του πραξικοπήματος, με αποτέλεσμα να του έχει αφαιρέσει το διαβατήριο, ενώ θεωρείται ανεπιθύμητος στην Τουρκία.






















































