ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αξιωματούχος του ΟΗΕ λέει πως ο Ντουτέρτε χρειάζεται ψυχιατρική εξέταση

Αξιωματούχος του ΟΗΕ λέει πως ο Ντουτέρτε χρειάζεται ψυχιατρική εξέταση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε χρειάζεται «ψυχιατρική εξέταση», δήλωσε ο επικεφαλής της υπηρεσίας του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα Ζέιντ Ράαντ Αλ Χουσέιν.

Ο αξιωματούχος του ΟΗΕ έκανε τη σχετική δήλωση μετά την απειλή του επικεφαλής του φιλιππινεζικού κράτους να «χαστουκίσει» την ερευνήτρια του ΟΗΕ για τις εξωδικαστικές δολοφονίες, Άγκνες Καγιαμάρ.

Η αστυνομία των Φιλιππίνων έχει σκοτώσει περισσότερους από 4.100 υπόπτους ως χρήστες ή διακινητές ναρκωτικών, ωστόσο οργανώσεις για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων θεωρούν ότι τη ζωή τους έχουν χάσει τουλάχιστον άλλοι 8.000 άνθρωποι.

Ο Ρ. Ντουτέρτε έχει γίνει γνωστός για τον τρόπο με τον οποίο αναφέρεται σε ξένους αξιωματούχους, κυρίως της Δύσης, για τη χρήση υβριστικών εκφράσεων, ακόμη και κατά του τέως πρόεδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, όταν ακόμη ο τελευταίος ήταν επικεφαλής του αμερικανικού κράτους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΥΠΕΞ Ελλάδας: «Σταθερός στόχος παραμένει η επανένωση της Μεγαλονήσου» – ΥΠΕΞ Τουρκίας: «Δεν υπάρχει ακόμη κοινό έδαφος για λύση»

Οι επικριτές κατακεραυνώνουν τον Μαμντάνι επειδή απείλησε να συλλάβει τον Νετανιάχου στη Νέα Υόρκη: «Παραληρηματικός» και «απερίσκεπτος»

IMO: Χωρίς νομική βάση τα τέλη Τραμπ στα πλοία που διέρχονται από τα Στενά του Ορμούζ

Σεισμός στη Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 920 νεκροί – 2.980 τραυματίες- 50.000 αγνοούμενοι – Εκτιμήσεις για πάνω από 10.000 νεκρούς

Μητσοτάκης: Πρόθυμη η Ελλάδα να εμπλακεί ενεργά στα Στενά του Ορμούζ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr