ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Washington Post: Το Ιράν χτύπησε πολύ περισσότερες βάσεις των ΗΠΑ από ό,τι έχει αναφερθεί
Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Λάζαρος Καμπουρίδης: Οι Τούρκοι φυλάκισαν Εβραία που υπηρέτησε στο Ισραηλινό Στρατό - «Καθάρισαν» οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες
Οικ. Πατριάρχης και Αλέξης Τσίπρας: Εκκλησία και Αριστερά με κοινές ανθρωπιστικές αρχές και αξίες - Η Ελλάδα κράτος-πυλώνας της περιφερειακής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον 13 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 20 ακόμη τραυματίστηκαν από τη σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό που σημειώθηκε σήμερα Τρίτη στην Τουρκία, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Anadolu.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στην επαρχία Κόρουμ, βορειοανατολικά της Άγκυρας, όταν ένα λεωφορείο από την Κωνσταντινούπολη και κατεύθυνση την Τοκάτ έπεσε πάνω σε ένα φορτηγό.
Όπως μετέδωσε το πρακτορείο Dogan, μεταξύ των νεκρών είναι και παιδιά. Το ίδιο πρακτορείο ανέφερε ότι το φορτηγό, που έφερε ξένες πινακίδες κυκλοφορίας, ήταν σταματημένο στην άκρη του δρόμου την ώρα του δυστυχήματος.
Μία γυναίκα, που σώθηκε μαζί με το μωρό της, δήλωσε στο Anadolu ότι οι περισσότεροι επιβάτες του λεωφορείου κοιμούνταν την ώρα του δυστυχήματος.
«Σημειώθηκε έκρηξη, όλα τα τζάμια έσπασαν και το λεωφορείο πήρε φωτιά. Όσοι κατάφεραν να βγουν σώθηκαν, οι άλλοι κάηκαν ζωντανοί», πρόσθεσε η ίδια.

























































