ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Άνμπαρ, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,


















































Ο Νίκος Δένδιας στο Κατάρ συναναντήθηκε με τον Εμίρη, τον Πρωθυπουργό και τον Υπ. Άμυνας που προσκάλεσε στην Ελλάδα
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αυτά είναι τα 13 στελέχη της κυβέρνησης της ΝΔ στη νέα δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ζητά άρση ασυλίας 11 βουλευτών - Εμπλοκή και υπουργών
Μήνυμα του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ προς τη Χεζμπολάχ
Ο Νίκος Δένδιας στη Σαουδική Αραβία - Ο Σαουδάραβας Υπ. Άμυνας τον ευχαρίστησε για τους Patriot - Ο Δένδιας με
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οκτώ Ιρακινοί στρατιώτες σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν την Παρασκευή όταν μια συμμορία της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) επιτέθηκε σε σημείο ελέγχου στην επαρχία Άνμπαρ του δυτικού Ιράκ.
Σύμφωνα με ιρακινή πηγή ασφαλείας, που μίλησε στην ιρακινοκουρδική ιστοσελίδα BasNews, οι τζιχαντιστές επιτέθηκαν σε μπλόκο του στρατού σε αυτοκινητόδρομο στην περιοχή Αλ Καΐμ, στα δυτικά της επαρχίας Άνμπαρ.
«Από την ένοπλη επίθεση σκοτώθηκαν τέσσερις Ιρακινοί στρατιώτες και ακόμα τέσσερις τραυματίστηκαν», διευκρίνισε η ίδια πηγή.
Οι ιρακινές Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τζιχαντιστών, οι οποίοι μετά την επιδρομή διέφυγαν στην έρημο.
Αν και τον Νοέμβριο του 2017 η ιρακινή κυβέρνηση ανακοίνωσε τη στρατιωτική ήττα του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ, χιλιάδες τζιχαντιστές παραμένουν ενεργοί στη χώρα.
Αρκετοί διεξάγουν ανταρτοπόλεμο, οργανωμένοι σε μικρές ομάδες που κινούνται στην έρημο και σε ορεινές περιοχές, άλλοι κρύβονται μέσα στις πόλεις έχοντας δημιουργήσει κρυφούς πυρήνες και πραγματοποιούν σε κάθε ευκαιρία τρομοκρατικές επιθέσεις.























































