ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια γυναίκα κρατήθηκε όμηρος επί 4 ολόκληρε ώρες μέσα στο προξενείο του Μαλί στη Βαρκελώνη. Επρόκειτο για σύζυγο διπλωμάτη και οι εικόνες έκαναν τον γύρο του κόσμου.
Οι αστυνομικές αρχές της Καταλονίας είχαν περικυκλώσει το κτίριο και προσπαθούσαν να διαπραγματευτούν με τον άνδρα που κρατούσε την σύζυγο ενός διπλωμάτη. Κάπως έτσι τα βλέμματα όλου του κόσμου είχαν στραφεί στην Βαρκελώνη.
Σύμφωνα με την καταλανική αστυνομία, ο δράστης κατάγεται από το Μαλί.
Ούτε η πρεσβεία του Μαλί στη Μαδρίτη, ούτε το προξενείο της χώρας στη Βαρκελώνη ήταν για αρκετή ώρα σε θέση να δώσουν περισσότερες διευκρινίσεις. Η εφημερίδα El Pais ανέφερε ότι η γυναίκα είναι η σύζυγος του προξένου επί τιμή του Μαλί.
Η εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι οι αρχές είχαν περικυκλώσει το κτίριο και έχουν αποκλείσει μια περιοχή στην κεντρική Βαρκελώνη. Στο σημείο αναπτύχθηκαν και άνδρες των ειδικών δυνάμεων.
Διαπραγματευτές προσπαθούσαν επί ώρες να πείσουν τον άνδρα να την αφήσει ελεύθερη, κάτι που τελικά ευτυχώς συνέβη.























































