ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Θερινό Ηλιοστάσιο: Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους - Κορύφωση της ηλιακής ισχύος
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επτά άνθρωποι, ανάμεσα τους τουλάχιστον έξι αστυνομικοί, έχασαν τη ζωή τους την Κυριακή, στη διάρκεια επιχείρησης για την καταστολή μιας εξέγερσης που εκδηλώθηκε σε φυλακή στην πολιτεία Βερακρούς, στο ανατολικό Μεξικό, όπως γνωστοποίησαν οι τοπικές αρχές.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της κυβέρνησης της πολιτείας, η εξέγερση ξέσπασε στο σωφρονιστικό κατάστημα Λα Τόμα, στην Αματλάν.
Στην προσπάθειά τους να ανακτήσουν τον έλεγχο, μόλις μπήκαν στον προαύλειο χώρο της φυλακής, οι άνδρες της αστυνομίας δέχθηκαν επίθεση και αποκλείστηκαν σε έναν κλειστό χώρο. «Οι κρατούμενοι έβαλαν φωτιά και ο καπνός προκάλεσε τον θάνατο ανθρώπων από ασφυξία», διευκρίνισε η πολιτειακή κυβέρνηση.
Άλλοι 15 αστυνομικοί, καθώς και επτά κρατούμενοι, τραυματίστηκαν.
Γύρω από τη φυλακή αναπτύχθηκαν δυνάμεις του στρατού για να υποστηρίξουν τους αστυνομικούς που είχαν ήδη σπεύσει στο σημείο.























































