ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» - «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους
Η «Ηθική» ως εναλλακτικό μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία
ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια φωτογραφία, από νοσοκομείο στο Παρίσι που απεικόνιζε τον βασιλιά του Μαρόκου Μοχάμεντ ΣΤ’ να βρίσκεται ξαπλωμένος στο κρεβάτι μετά από χειρουργική επέμβαση, χωρίς να βρίσκεται στο πλευρό του η σύζυγός του πριγκίπισσα Λάλα Σάλμα, φούντωσε τα σενάρια που ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει ύστερα από 16 χρόνια γάμου.
Στη φωτογραφία, ο βασιλιάς του Μαρόκου, είναι περιτριγυρισμένος από τα αδέλφια του και τα παιδιά του και τραβήχτηκε για να δείξει πως η χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε για να αντιμετωπίσει την οξεία καρδιακή αρρυθμία ήταν επιτυχής.
Από τη φωτογραφία έλειπε η πριγκίπισσα Λάλα Σάλμα, γνωστή για τη λατρεία της για την Ελλάδα μιας και κάθε καλοκαίρι έρχεται για διακοπές με θαλαμηγό που νοικιάζει, ενώ πληροφορίες θέλουν να έχει αγοράσει και εξοχική κατοικία στη Τζιά.
Σύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό Hola το βασιλικό ζευγάρι έχει χωρίσει και μάλιστα το έκανε λίγο καιρό πριν συμπληρωθούν 16 χρόνια γάμου.
Ο 54χρονος βασιλιάς και η 39χρονη πριγκίπισσα είχαν παντρευτεί στις 21 Μαρτίου του 2002 και απέκτησαν δυο παιδιά.
Οι δυο τους είχαν γνωριστεί σε ένα πριβέ πάρτι το 1999 όταν εκείνη ήταν 21 ετών.
Όταν ο βασιλιάς ανακοίνωσε το όνομά της ως τη μέλλουσα γυναίκα του πολλοί από τη βασιλική οικογένεια είχαν ξαφνιαστεί.























































