ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιράν, Ισλαμιστές, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Χασάν Ροχανί, Χημικά Όπλα, Χημικά Συρίας,


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Υεμένη: Πολεμικό «θησαυροφυλάκιο» $900 εκατ. σε κρυπτονομίσματα έχτισαν οι Χούτι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Όλες οι χώρες θα πρέπει να είναι ευαίσθητες απέναντι σε οποιαδήποτε «παράνομη» παρέμβαση στη Συρία, δήλωσε την Τρίτη ο πρόεδρος του Ιράν, Χασάν Ροχανί στον Τούρκο ομόλογό του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε τηλεφωνική τους επικοινωνία.
«Όταν δεν έχει αποδειχθεί τίποτε και οι επιθεωρητές χημικών όπλων δεν έχουν ανακοινώσει επίσημα τα αποτελέσματα της έρευνάς τους, σε καμία χώρα δεν θα πρέπει να επιτρέπεται να αναλάβει στρατιωτική δράση», φέρεται να δήλωσε ο Ροχανί, όπως μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA, λίγες μέρες αφότου οι δυνάμεις των ΗΠΑ, της Γαλλίας και της Βρετανίας πραγματοποίησαν αεροπορικές επιθέσεις κατά της Συρίας, ως «απάντηση» στη φερόμενη επίθεση με χημικά όπλα στη συριακή πόλη Ντούμα.























































