Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θρίλερ στην Κύπρο: Ανακρίνεται ο υιοθετημένος γιος – Έχει πέσει σε αντιφάσεις

Θρίλερ στην Κύπρο: Ανακρίνεται ο υιοθετημένος γιος – Έχει πέσει σε αντιφάσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Δολοφονίες, Κύπρος, Λευκωσία,

Σοκ προκαλεί η άγρια δολοφονία ενός ζευγαριού στην Κύπρο. Μόνος μάρτυρας του φονικού είναι ο 15χρονος υιοθετημένος γιος της οικογένειας ο οποίος κατάφερε να γλιτώσει.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο 15χρονος ανακρίνεται και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις.

Ο ανήλικος ήταν αυτός που αρχικώς είχε δώσει την πληροφορία ότι οι γονείς του δολοφονήθηκαν από άγνωστους κουκουλοφόρους με μαχαίρι.

Ωστόσο τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων της Αστυνομίας δεν έδειξαν παραβίαση των εισόδων της οικίας. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η όλη συμπεριφορά του 15χρονου δημιουργεί ερωτηματικά ως προς τα πραγματικά γεγονότα.

Η δολοφονία έγινε τα ξημερώματα στο σπίτι της οικογένειας και μάλιστα αντρας και γυναίκα βρέθηκαν μέσα σε λίμνη αίματος, μαχαιρωμένοι, στο κρεβάτι τους.

Ο 15χρονος γιος τους, που κατάφερε να διαφύγει και να τρέξει σε γειτονικό σπίτι, αρχικά μίλησε για εισβολή κουκουλοφόρων. Το παιδί είπε ότι οι κουκουλοφόροι του είπαν ότι δεν θα τού κάνουν κακό και τον άφησαν να φύγει.

Η νεκροψία στις σορούς των δύο θυμάτων είναι σε εξέλιξη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Το άγριο φονικό εκτιμάται ότι έγινε μεταξύ 00.00 τα μεσάνυχτα με 01.30 τα χαράματα της Πέμπτης 19 Απριλίου.

Ο 60χρονος Γ.Χ. εργαζόταν στην Αγγλική Σχολή στη Λευκωσία και η 59χρονη σύζυγός του Ν.Σ., η οποία είναι Ελληνίδα, στην Κεντρική Τράπεζα.

Ο 15χρονος κατάγεται από τη Ρωσία και είχε υιοθετηθεί από το ζευγάρι, το οποίο δεν είχε δικά του παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έχει λάβει τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από καταστήματα και σπίτια της περιοχής, τα οποία και εξετάζονται.

Όπως ανέφερε στις δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, τα θύματα φέρουν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.

Επιπρόσθετα, σε ανακοίνωσή της, η Αστυνομία «προτρέπει όλα τα ΜΜΕ να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά όσον αφορά τη μετάδοση πληροφοριών, σε σχέση με την εν λόγω υπόθεση».

Οι αστυνομικοί ψάχνουν παντού το φονικό όπλο το οποίο φαίνεται ότι είναι μαχαίρι.

Συγκεκριμένα το όπλο θεωρείται στοιχείο-κλειδί για την αστυνομία αφού μπορεί να υπάρχουν ίχνη που θα οδηγήσουν στον δράστη ή τους δράστες του άγριου φονικού.

Μαρτυρίες κάνουν λόγο για φιλήσυχο ζεύγος, ενώ γείτονες αναφέρουν ότι αντιλήφθηκαν τι έγινε το πρωί, όταν δηλαδή αντίκρισαν αποκλεισμένη τη γειτονιά τους από την Αστυνομία.

Η άτυχη γυναίκα εργαζόταν στην Κεντρική Τράπεζα Κύπρου και ήταν ηλικίας 59 ετών, ενώ ο σύζυγός της ήταν καθηγητής Μαθηματικών.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η είδηση του στυγερού εγκλήματος σκόρπισε θλίψη στους οικείους τους, που έμαθαν τα κακά μαντάτα με το πρώτο φως της μέρας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νέα πρόκληση από Ερντογάν: «Αν είχαμε πιέσει, η Κύπρος θα ήταν εντελώς δική μας»

Εξάρχεια: Συνελήφθησαν δυο Σομαλοί που λήστεψαν και προσπάθησαν να βιάσουν 36χρονη

Ελευσίνα: 44χρονος καταδίωξε την πρώην του και εμβόλισε το αυτοκίνητό της επτά φορές

Στο λιμάνι της Γάζας το πλοίο «Open Arms» με 200 τόνους τροφίμων

Αστυνομικός οδηγούσε υπηρεσιακό όχημα με 102 κιλά κάνναβη – Επεισοδιακή καταδίωξη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr