ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλα θα συναντήσει το απόγευμα Δευτέρας στην Ιταλία τον πρόεδρο της Βουλής Ρομπέρτο Φίκο για να του αναθέσει, όπως διέρρευσε, διερευνητική εντολή για τον σχηματισμό κυβέρνησης.
Ο Ρομπέρτο Φίκο ανήκει στο Κίνημα «Πέντε Αστέρια» και θα πρέπει να εξακριβωσει εάν υπάρχει δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης, πραγματοποιώντας σειρά επαφών με τα κόμματα.
Αναμένεται να δώσει έμφαση σε τυχόν συνεργασία των Πέντε Αστέρων με την Λέγκα ή με την Κεντροαριστερά.
Την περασμένη εβδομάδα είχε ανατεθεί διερευνητική εντολή και στην πρόεδρο της Γερουσίας Ελιζαμπέτα Καζελάτι, ωστόσο η προσπάθειά της δεν οδήγησε σε ουσιαστικό αποτέλεσμα.























































