ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτή είναι η τετράδα της διπλής δολοφονίας στην Κύπρο – Έδρασαν υπό επήρρεια ναρκωτικών

Αυτή είναι η τετράδα της διπλής δολοφονίας στην Κύπρο – Έδρασαν υπό επήρρεια ναρκωτικών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Δολοφονίες, Κύπρος, Λευκωσία,

Στις τέσσερις συλλήψεις έχουν φτάσει οι Αρχές στην Κύπρο για τη στυγερή δολοφονία του ζεύγους στη Λευκωσία μέσα στο σπίτι τους.

Από τις καταθέσεις προκύπτει πως ο εγκέφαλος είναι ο 33χρονος Λοίζος Τζιωνής που συνελήφθη πρώτος.

Οι τέσσερις συλληφθέντες ήταν έτοιμοι να σκοτώσουν εάν χρειαστεί, πράγμα που τελικά έπραξαν, αν και είχαν ως αρχικό κίνητρο τη ληστεία.

Ο 33χρονος Λοίζος Τζιωνής είχε συναντηθεί με την αλλοδαπή κοπέλα του, Σάρα Σιάνς, τον ετεροθαλή αδερφό του Λευτέρη Σολωμό, καθώς και τον τέταρτο κατηγορούμενο, Μάριο Χατζηξενοφώντος, μια μέρα πριν τη στυγερή δολοφονία, για να καταστρώσουν το σχέδιο δράσης τους.

Ο 33χρονος, με βάση τις συγκλίνουσες μαρτυρίες της συμβίας του, του ετεροθαλούς αδελφού και του 22χρονου που εμπλέκονται στην υπόθεση, φέρεται να ήταν και το πρόσωπο που κατάφερε τις μαχαιριές στα δύο θύματα. Μάλιστα, ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, όπως κατέθεσαν δύο εκ των συλληφθέντων.

Παρά τους περί του αντιθέτου ισχυρισμούς του 33χρονου, ο οποίος υπέδειξε τον αδελφό του ως τον δολοφόνο, τα μέχρι στιγμής δεδομένα της ανακριτικής διαδικασίας υποδεικνύουν διαφορετικά πράγματα.

Όπως ανέφερε αστυνομική πηγή στον «Φιλελεύθερο», με τη λήξη του πρώτου διατάγματος κράτησης του 33χρονου την ερχόμενη Παρασκευή 4/5/18 θα ζητηθεί εκ νέου κράτηση του για άλλες οκτώ μέρες. Το ίδιο θα ισχύσει και για τους υπόλοιπους υπόπτους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η τουρκική επιρροή στην Ουάσιγκτον

Το Ιράν σχεδιάζει να χτυπήσει Βαλκάνια και Κύπρο αν ο Τραμπ διατάξει νέα κλιμάκωση του πολέμου

Τι κρύβεται πίσω από τη σύναψη συμφωνίας μεταξύ Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν; – Οι επιπτώσεις για την Ελλάδα και την Κύπρο

Αδελφοποίηση της Λάρνακας με την πρωτεύουσα του Μπαχρέιν

Ο Νίκος Δένδιας ΔΕΝ ξεχνά την Κύπρο και τους Έλληνες (Ελλαδίτες και Κυπρίους) που έπεσαν πολεμώντας την τουρκική ορδή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr