Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φρουροί της Επανάστασης: Ευρωπαίοι, είστε δεμένοι στο άρμα των ΗΠΑ

Φρουροί της Επανάστασης: Ευρωπαίοι, είστε δεμένοι στο άρμα των ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι Ευρωπαίοι είναι «δεμένοι στο άρμα των ΗΠΑ» δήλωσε σήμερα Τετάρτη ο επικεφαλής των Φρουρών της Επανάστασης, Μοχαμέντ Αλί Τζαφαρί, εκφράζοντας τις αμφιβολίες του σχετικά με την ικανότητα της Βρετανίας, της Γερμανίας και της Γαλλίας να ενεργήσουν ώστε να διασώσουν τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.

«Είναι ξεκάθαρο ότι οι Ευρωπαίοι δεν μπορούν να λάβουν ανεξάρτητη απόφαση μεταξύ του Ιράν και της Αμερικής και είναι δεμένοι στο άρμα της Αμερικής. Η τύχη της συμφωνίας του Ιράν είναι ξεκάθαρη» ανέφερε, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Fars.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι η απόσυρση των ΗΠΑ από τη συμφωνία αποδεικνύει ότι το ζήτημα του εμπλουτισμού ουρανίου από το Ιράν ήταν απλώς μια αφορμή για να προσπαθήσουν και να περιορίσουν το βαλλιστικό πρόγραμμα της χώρας όπως και την περιφερειακή της επιρροή.

«Δίνοντας προσοχή στο γεγονός ότι το ζήτημα για τον εχθρό είναι οι πολεμικές μας ικανότητες, οι ένοπλες δυνάμεις πρέπει να φροντίσουν περισσότερο την ανάπτυξη των ικανοτήτων μας» συνέχισε, επισημαίνοντας ότι «το Ιράν έχει μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη της χώρας υπό καθεστώς κυρώσεων».

«Για μια ακόμη φορά είναι απολύτως ξεκάθαρο και έχει αποδειχθεί ότι οι Αμερικανοί συμπεριφέρονται σαν νταήδες. Δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε τους Αμερικανούς σε καμία διαπραγμάτευση και καμία συμφωνία» κατέληξε ο Τζαφαρί.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ισραηλινός αξιωματούχος με παράδειγμα από την Παλαιά Διαθήκη εξήγησε το πλήγμα του Ισραήλ στο Ιράν

Μπλίνκεν για επίθεση στο Ιράν: Οι ΗΠΑ δεν συμμετείχαν σε καμία επιθετική επιχείρηση

Τι ακολουθεί μετά το ισραηλινό χτύπημα-απάντηση στο Ιράν

Το Ισραήλ απάντησε στο Ιράν «οφθαλμόν αντί οφθαλμού»

Το Ισραήλ πραγματοποίησε πυραυλική επίθεση στο Ιράν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr