ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35
Προειδοποίηση Ερντογάν σε Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρο: Η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα θαλάσσια δικαιώματά της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αντίθετος σε μια κυβέρνηση υπό τον τεχνοκράτη Κάρλο Κοταρέλι εμφανίστηκε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας και ηγέτης της Forza Italia, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ενώ τόνισε ότι μια συμμαχία μεταξύ των Forza Italia, Λέγκας και Fratelli d’Italia είναι η μόνη λύση για την κεντροδεξιά.
«Σε όσους με ρωτούν ποιο θα είναι το μέλλον της κεντροδεξιάς θα απαντήσω ότι στις επόμενες εκλογές δεν μπορώ να φανταστώ άλλη λύση εκτός από αυτή μιας κεντροδεξιάς συμμαχίας μεταξύ της Forza Italia, της Λέγκας και των Fratelli d’Italia», δήλωσε ο Μπερλουσκόνι.
«Όσον αφορά μια ψήφο εμπιστοσύνης στην τεχνοκρατική κυβέρνηση, η θέση μας δεν μπορεί να είναι άλλη από αρνητική», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Forza Italia.






















































