ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Champions League: «Κόλλησε» στο 0-0 με τη Ναϊμέγκεν ο Ολυμπιακός
Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η οικογένεια του Έλληνα χειριστή που έχασε τη ζωή του στη σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υπαναχώρησε από την αρχική του θέση για καθαίρεση του προέδρου της ιταλικής Δημοκρατίας, ο αρχηγός των Πέντε Αστέρων Λουίτζι Ντι Μάιο, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης ανακοίνωσε ότι η διαδικασία αυτή (την οποία είχε ανακοινώσει το κίνημά του), «δεν είναι πια στο τραπέζι».
«Είμαστε διατεθειμένοι να συνεργασθούμε με την προεδρία της Δημοκρατίας για να επιλυθεί η κρίση», πρόσθεσε ο Ντι Μάιο, ο οποίος ζήτησε, παρά τις πρόσφατες εξελίξεις, «να αφήσουν την κυβέρνηση της Λέγκα και των Πέντε Αστέρων να μπορέσει να αρχίσει να εργάζεται».
Αυτό που πρέπει πλέον να εξακριβωθεί είναι εάν υπάρχουν όντως περιθώρια για επανέναρξη διαλόγου με στόχο την συγκρότηση κυβέρνησης της Λέγκα και των Πέντε Αστέρων, ή αν η πορεία προς τις εκλογές, στο τέλος του Ιουλίου ή τον Σεπτέμβριο, αποτελεί πλέον υποχρεωτική επιλογή.
Η οριστική εξέλιξη, πιθανώς, θα εξαρτηθεί και από την έκβαση της προσπάθειας να συγκροτηθεί κυβέρνηση τεχνοκρατών υπό τον οικονομολόγο Κάρλο Κοταρέλι, την οποία, όμως, οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας έκαναν γνωστό ότι δεν εννοούν να στηρίξουν.























































