ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκάρουν τα σχέδια των φανατικών ακραίων ισλαμιστών της ISIS που δημοσίευσαν χάρτη με τις χώρες που θα επιβάλουν τον ισλαμικό νόμο και θα επεκταθεί το ισλαμικό χαλιφάτο του.
Σύμφωνα με τον χάρτη η Ελλάδα θα μετατραπεί σε χαλιφάτο μέσα στο αρρωστημένο μυαλό τους και διεκδικούν μάλιστα όλη την Ευρώπη μέχρι την Αυστρία καθώς και την Ισπανία και την Πορτογαλία.
Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο χάρτης κυκλοφόρησε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τους υποστηρικτές του ISIS και σε αυτόν περιγράφεται ο πενταετής σχεδιασμός της ισλαμιστικής οργάνωσης.
Συγκεκριμένα, στο χάρτη αποτυπώνεται σχέδιο επέκτασης του χαλιφάτου – η εγκαθίδρυση του οποίου ανακοινώθηκε την Κυριακή – σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική, καθώς και μεγάλα τμήματα της Δυτικής Ασίας, ενώ φαίνεται ότι υπάρχει και σχέδιο επέκτασης σε ορισμένα μέρη της Ευρώπης, όπως η Ελλάδα, η Ρουμανία και η Βουλγαρία.























































