Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τραμπ ανακοίνωσε συνάντηση με τον Κιμ στις 12 Ιουνίου στη Σιγκαπούρη

Ο Τραμπ ανακοίνωσε συνάντηση με τον Κιμ στις 12 Ιουνίου στη Σιγκαπούρη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τέλος σε μία εβδομάδα αβεβαιότητας σε ό,τι αφορά το ζήτημα της Βόρειας Κορέας έβαλε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ανακοινώνοντας πως τελικά θα πραγματοποιηθεί η συνάντησή του με τον ηγέτη της Πιονγιάνγκ Κιμ Γιονγκ Ουν στις 12 Ιουνίου, στη Σιγκαπούρη.

Νωρίτερα, στον Λευκό Οίκο μετέβη ο στενός συνεργάτης του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, στρατηγός Κιμ Γιονγκ Τσολ, προκειμένου να παραδώσει στον Αμερικανό πρόεδρο επιστολή του Κιμ Γιονγκ Ουν. Αυτή ήταν η πρώτη επίσκεψη υψηλόβαθμου αξιωματούχου της Πιονγιάνγκ στον Λευκό Οίκο από το 2000.

Το περιεχόμενο της επιστολής δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο ο κ. Τραμπ σχολίασε σε δημοσιογράφους πως επρόκειτο για ένα «πολύ ωραίο γράμμα».

Εξέφρασε επίσης την εκτίμηση ότι η Βόρεια Κορέα επιθυμεί να προχωρήησει σε αποπυρηνικοποίηση.

Την περασμένη εβδομάδα, ο κ. Τραμπ είχε ανακοινώσει την ακύρωση της προγραμματισμένης για τις 12 Ιουνίου συνόδου κορυφής ΗΠΑ – Βόρειας Κορέας στη Σιγκαπούρη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Ελάχιστες» οι πιθανότητες συμφωνίας ΗΠΑ-Ιράν, δηλώνουν Ισραηλινοί αξιωματούχοι στην «Post»

Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει

Η κυβέρνηση Τραμπ πλήττει ιρανικές ενεργειακές υποδομές εν μέσω μαζικής κινητοποίησης των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων

Στελέχη πετρελαϊκών προειδοποιούν για μακροπρόθεσμες ζημιές από τον πόλεμο με το Ιράν, ενώ οι ΗΠΑ υποβαθμίζουν την κρίση

Οι Ιρανοί «μάγκεψαν» και απειλούν ότι «θα εξαλείψουν πλήρως κάθε ελπίδα διαπραγμάτευσης από το μυαλό των επιτιθέμενων»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr