ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση του υπ. Οικονομικών – Τι προβλέπει για δόσεις και αποπληρωμή
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υψηλόβαθμος τζιχαντιστής οπλαρχηγός Χαλίλ Εμπούρ, δεξί χέρι του νεκρού ηγέτη της οργάνωσης Τζαΐς Αλ Ισλάμ (Στρατός του Ισλάμ) Ζαχράν Αλούς, αποκαλύφθηκε ότι ήταν όλα αυτά τα χρόνια πράκτορας της συριακής κυβέρνησης.
Ο Χαλίλ Εμπούρ, μετά από πολλά χρόνια που πέρασε ως ηγετικό στέλεχος της Τζαΐς Αλ Ισλάμ, επέστρεψε στην υπηρεσία του και δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί φορώντας στολή Σύρου αξιωματικού.
Ο Χαλίλ Εμπούρ, τον βλέπετε στη φωτογραφία μέσα στο πράσινο πλαίσιο, υπήρξε από τους πιο έμπιστους συμβούλους του Ζαχράν Αλούς (δεξιά στη φωτογραφία).
Ο Ζαχράν Αλούς σκοτώθηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2015 ύστερα από πλήγμα της συριακής πολεμικής αεροπορίας. Πλέον δεν υπάρχει απορία ποιος «κάρφωσε» τη θέση του.























































