ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην εξάρθρωση δικτύου που προστατεύει τον φυγόδικο νέο αρχηγό της Κόζα Νόστρα, Ματέο Μεσίνα Ντενάρο, αποσκοπεί η μεγάλη επιχείρηση που πραγματοποιεί τις ώρες αυτές σήμερα Τρίτη η αστυνομία της Σικελίας.
Οι έφοδοι πραγματοποιούνται κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της πόλης Τράπανι (σε ιδιωτικές κατοικίες, αγροτικές περιοχές και επιχειρήσεις) και επικεντρώνονται στη δράση δεκαεπτά υπόπτων.
Τον περασμένο Δεκέμβριο, 30 άτομα που φέρονταν να είναι μέλη της μαφίας, είχαν συλληφθεί στη Σικελία από τους καραμπινιέρους με την κατηγορία ότι βοήθησαν τον Ματέο Μεσίνα Ντενάρο να καταφέρει να παραμείνει ασύλληπτος.























































