ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Η αρχαία χριστιανική κοινότητα της Βηθλεέμ εξαφανίζεται»
Η Κύπρος επιλέγει ισραηλινά άρματα μάχης για να αντιμετωπίσει την τουρκική απειλή
Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Ζάμπια - Συνάντησε Έλληνες και Ελληνορθόδοξους: «Μία δυναμική ελληνική κοινότητα συνεχίζει να δημιουργεί και να εκπροσωπεί
Γαλλοεβραίος τουρίστας με κιπά δέχθηκε επίθεση δύο φορές στη Ρώμη ενώ οι δράστες φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»
Προειδοποίηση Τραμπ προς Ιράν για σοβαρές συνέπειες: «Ελέγχουμε πλήρως τα Στενά του Ορμούζ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε ιταλικά πλοία θα μεταφερθούν οι 629 μετανάστες που διασώθηκαν ανοικτά της Λιβύης και επιβαίνουν στο πλοίο Aquarius, με τελικό προορισμό λιμάνι της Ισπανίας, αφού Ιταλία και Μάλτα αρνήθηκαν να το δεχθούν.
Οι 629 μετανάστες θα μπορέσουν τελικά να αποβιβασθούν στην Ισπανία, που προσφέρθηκε να τους δεχθεί, ανακοίνωσε η μη κυβερνητική οργάνωση SOS Méditerranée.
«Προμήθειες θα παραδοθούν στο Aquarius σε λίγο από ιταλικό πλοίο», ανακοίνωσε η οργάνωση στο Twitter.
Το κέντρο συντονισμού στη Ρώμη «σχεδιάζει να μεταφέρει αργότερα τους διασωθέντες σε ιταλικά πλοία και στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε όλοι μαζί προς την Ισπανία», διευκρίνισε η SOS Méditerranée.























































