ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ενές Καντέρ, Μπάσκετ, Πραξικόπημα, Πραξικόπημα Τουρκία, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,

















































Συρία: Αποτράπηκε απόπειρα πραξικοπήματος κατά του Αλ-Σαράα (Τζουλάνι ή Γκολάνι) - Η CIA τον είχε ενημερώσει ώρες νωρίτερα
Απολύθηκε ο Σταμάτης Ζαχαρός από το One Channel
Σαουδική Αραβία: Ο Πρίγκιπας Διάδοχος Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν κοιμάται σε οχυρωμένα παλάτια - Δείτε σε βίντεο επίθεση των Χούτι σε
Περιστέρι: Στρατιωτικός γιατρός καταγγέλλει ότι η πρώην σύζυγος δηλητηρίαζε με ατροπίνη το φαγητό του
Ρωσία: Πουλήσαμε υδρογονάνθρακες αξίας 320 δισεκ. δολαρίων στην ΕΕ, παρά τις κυρώσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε 15 χρόνια φυλάκιση τιμωρήθηκε ο πατέρας του Τούρκου καλαθοσφαιριστή Ενές Καντέρ, Μεχμέτ, από δικαστήριο της Τουρκίας όπως μεταδίδουν από το πρωί της Δευτέρας τα Μέσα Ενημέρωσης της γειτονικής χώρας.
Ο πατέρας του μπασκετμπολίστα που αγωνίζεται στο NBA με τους Νιου Γιορκ Νικς μπήκε στο στόχαστρο της κυβέρνησης Ερντογάν το 2017, μετά την απόπειρα πραξικοπήματος που έγινε το 2016, με τον Καντέρ να επιμένει, πως όλα γίνονται, επειδή εκείνος άσκησε και συνεχίζει να ασκεί έντονη κριτική στον Πρόεδρο της χώρας.
«Ό,τι κι αν γίνει, θα συνεχίσω να μάχομαι για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ελευθερία του λόγου. Η δικαιοσύνη και η δημοκρατία είναι πάνω απ’ όλα.
Θα υποστηρίξω όσα πιστεύω και θα συνεχίσω να προσπαθώ για να είμαι η φωνή όλων των αθώων ανθρώπων» σχολίασε ο Καντέρ, με τον πατέρα του να μη βρίσκεται στην Τουρκία, με αποτέλεσμα προς το παρόν τουλάχιστον να αποφεύγει την σύλληψη και φυλάκισή του.
Υπενθυμίζουμε πως ο έμπειρος center έχει υποστηρίξει τον Φετουλάχ Γκιουλέν, τον άνθρωπο που ο Ερντογάν θεωρεί υπεύθυνο για την απόπειρα πραξικοπήματος το 2016.






















































