ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Εφημερίδα Financial Times, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μπρούνο Λεμέρ, Ντόναλντ Τραμπ,


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία
55χρονος Μυστράς: «Κρατούσα τον πατέρα μου στον καταψύκτη για να παίρνω τη σύνταξη»
Κόμμα Καρυστιανού: Βαριές καταγγελίες από 22 πρώην στελέχη της Ελπίδας για τη Δημοκρατία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Ο Τραμπ ήθελε να αποδυναμώσει την Ευρώπη. Αυτό όμως που κατάφερε είναι να μας χαρίσει μία «ιστορική ευκαιρία» για να ενδυναμωθούμε, τονίζει σε συνέντευξή του στους Financial Times o Γάλλος υπουργός Οικονομικών, Μπρούνο Λεμέρ.
Σύμφωνα με το CNBC, στη συνέντευξή του ο Γάλλος υπουργός εκτιμά ότι με τις παρεμβάσεις του εναντίον της Ευρώπης ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε νέα πνοή στο γαλλογερμανικό άξονα.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, οι σχέσεις των δύο χωρών βρίσκονταν σε κρίσιμο σημείο όταν ο Αμερικανός πρόεδρος αποφάσισε να αποδυναμώσει την Ευρώπη. «Τώρα μας δίνει ένα λόγο να ενωθούμε και μία ιστορική ευκαιρία να ενδυναμωθούμε».
Να σημειωθεί πως οι σχέσεις των δύο χωρών (Γερμανίας – Γαλλίας) είχαν επιδεινωθεί κατά τη διάρκεια της προεδρίας Ολάντ. Όμως με την επιθετική του πολιτική ο Τραμπ ένωσε την Ευρώπη, η οποία ένιωσε ότι έπρεπε να αντιδράσει και μάλιστα άμεσα.























































