ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα
Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» - Χάος στη Μέση Ανατολή - Όλοι οι Άραβες μιλάνε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Γάλλος πρωθυπουργός Εντουάρ Φιλίπ έδωσε εντολή στους υπουργούς της κυβέρνησής του να ετοιμάσουν μέτρα έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση μη σύναψης συμφωνίας για το Brexit.
Το Παρίσι συνεχίζει να εργάζεται στη βάση ότι η Βρετανία θα επιτύχει μια συμφωνία με τους Ευρωπαίους εταίρους της για την έξοδό της από το μπλοκ, αλλά χρειάζεται να είναι έτοιμο στην περίπτωση που η Βρετανία αποχωρήσει χωρίς συμφωνία, υπογράμμισε η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου.
Τα μέτρα θα περιλαμβάνουν τη διευκόλυνση παραμονής βρετανών πολιτών που ζουν σήμερα στη Γαλλία και τη διασφάλιση ομαλών διασυνοριακών ελέγχων, συμπληρώνει η ανακοίνωση.
Νωρίτερα σήμερα ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε ότι η διατήρηση της ενότητας της ΕΕ είναι πιο σημαντική από τη σφυρηλάτηση μιας στενής σχέσης με τη μετά-Brexit Βρετανία.
Όπως είπε θέλει να επιτευχθεί συμφωνία για το Brexit έως τα τέλη του έτους.























































