ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Χειμάρρα ΠΟΤΕ ΜΟΝΗ - O Κώστας Μπάρκας (ΣΥΡΙΖΑ) ζητά εξηγήσεις από τον Γεραπετρίτη για το τουρκικό σχολείο στην ελληνική
Ποιος υπονομεύει το Υπ. Άμυνας και το Εθνικό Συμφέρον; - Μικροπολιτική εν μέσω ακρίβειας και τουρκικών απειλών
Επίθεση στη Συρία: Αμερικανοί στρατιώτες τραυματίες κοντά στην Παλμύρα
Νίκος Δένδιας για Σφαγή Καλαβρύτων: Οι Γερμανοί θα αποζημιώσουν για τα δεινά της Ελλάδας
Νίνα Κασιμάτη για Σφαγή Καλαβρύτων (1943): «Ανυποχώρητος αγώνας για δικαιοσύνη και αποζημίωση από τη Γερμανία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη δίνη μίας πολύ δυναμικής απεργιακής κινητοποίησης μπήκε εδώ και μερικές ώρες η Αργεντινή η οποία πρόσφατα ζήτησε διάσωση από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για να ξεφύγει από το οικονομικό αδιέξοδο.
Τα κεντρικά εργατικά συνδικάτα και τα κόμματα της Αριστεράς κάλεσαν σε 36ώρη απεργία η οποία άρχισε από την Δευτέρα το μεσημέρι και κορυφώθηκαν την Τρίτη με τη συγκέντρωση στην “Πλάσα ντε Μάγιο” του Μπουένος Αϊρες.
Οι συγκεντρώσεις ήταν μαζικές και στόχευσαν (με τη σχετική συνθηματολογία) ενάντια στην κυβέρνηση Μάκρι που πήρε την απόφαση να δανειστεί 50 δισεκατομμύρια δολάρια από το ΔΝΤ (με αντάλλαγμα οδυνηρές μεταρρυθμίσεις και περικοπές στις δαπάνες του δημόσιου τομέα).
Δείτε βίντεο:






















































