ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτή είναι η Ρωσίδα φοιτήτρια που λούζει με… χλωρίνη τα παντελόνια των ανδρών (φωτο+βίντεο)

Αυτή είναι η Ρωσίδα φοιτήτρια που λούζει με… χλωρίνη τα παντελόνια των ανδρών (φωτο+βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μια ιδιότυπη… «καμπάνια» για την αντιμετώπιση των ανδρών που κάθονται με ανοιχτά τα πόδια στο Μετρό και αλλού ξεκίνησε μια 20χρονη Ρωσίδα φοιτήτρια Νομικής.

Η Άννα Ντόβγκαλουκ που κατηγορεί τους άνδρες για φυλετικές επιθέσεις, βάζει σε ένα μπουκάλι νερό με χλωρίνη και «λούζει» όσους άνδρες εντοπίζει να κάθονται με αυτόν τον τρόπο στα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αγία Πετρούπολη.

«Το διάλυμα που χρησιμοποιώ είναι 30 φορές πιο συμπυκνωμένο σε σχέση με αυτό που χρησιμοποιούν οι νοικοκυρές. Μπορεί να “φάει” τα χρώματα μέσα σε λίγα λεπτά και να αφήσει ανεξίτηλους λεκέδες» υποστηρίζει η 20χρονη.

Η νεαρή Άννα είναι γνωστή για τις προκλητικές της κινήσεις καθώς στο παρελθόν επιχείρησε να συγκεντρώσει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας όταν έδειξε σε κοινή θέα τα εσώρουχά της σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσει την προσοχή στο θέμα της νομοθεσίας κατά όσων σηκώνουν τις φούστες των γυναικών στη Ρωσία.

Ρωσικά ΜΜΕ, πάντως, υποστηρίζουν ότι τα βίντεο που δείχνουν την 20χρονη να πετάει τη χλωρίνη στα αρσενικά θύματά της είναι κατασκευασμένα και ότι η Άννα χρησιμοποιεί ηθοποιούς.

Η ίδια διαψεύδει τους ισχυρισμούς αυτούς και προσθέτει ότι κανείς μέχρι στιγμής δεν την έχει μηνύσει για την καμπάνια.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.): Δικαίωμα των πολιτών οι δωρεάν αστικές μετακινήσεις με πολλαπλά οφέλη για την κοινωνία

Τουρκία: Εκτροχιασμός συρμού Μετρό στην Κωνσταντινούπολη με τρεις τραυματίες (βίντεο)

Η Βουλγαρία μπλοκάρει τις ευρωπαϊκές κυρώσεις κατά του Ρώσου Πατριάρχη Κυρίλλου

Βρετανία: Ρωσική φρεγάτα «έριξε προειδοποιητικά πυρά» προς βρετανικό γιοτ στη Μάγχη

Σε τροχιά μετώπου Βερολίνο και Μόσχα: Πρωτοφανείς πολεμικές ιαχές και βαριές κατηγορίες για «ναζιστικά ένστικτα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr