ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Ενέργεια, Έρευνα Υδρογονανθράκων, Κύπρος, Τουρκία, Υδρογονάνθρακες, Φατίχ Ντονμέζ,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
Ο Τραμπ προειδοποίησε τους Ιρανούς για τα Στενά του Ορμούζ: «Αν τα κλείσετε, δεν θα έχετε πλέον χώρα» - «Δεν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στα τέλη Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στη Μεσόγειο η πρώτη τουρκική γεώτρηση από το πλοίο «Πορθητής», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ.
Ο Τούρκος υπουργός δήλωσε σε ομιλία του στην 9η Σύνοδο Ενέργειας Τουρκίας, σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, ότι ο «Πορθητής» θα κάνει την πρώτη του γεώτρηση.
«Έχουμε διανύσει σημαντικές αποστάσεις στο θέμα των ερευνών και γεωτρήσεών μας στη Μαύρη Θάλασσα. Τις επόμενες ημέρες, το γεωτρύπανό μας “Πορθητής” θα ξεκινήσει γεώτρηση», ανέφερε ο υπουργός.
Ο Φατίχ Ντονμέζ ανακοίνωσε επίσης, σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος» της Κύπρου ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία αγοράς δεύτερου γεωτρύπανου από την Τουρκία.























































