ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι αποκαλύφθηκε για το τελευταίο μήνυμα που έστειλε ο πρώην αρχηγός της Ιντερπόλ

Τι αποκαλύφθηκε για το τελευταίο μήνυμα που έστειλε ο πρώην αρχηγός της Ιντερπόλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την ανησυχία της για την κατάσταση του συζύγου της, κυρίως αν είναι ακόμη ζωντανός, εξέφρασε η σύζυγος του πρώην επικεφαλής της Ιντερπόλ Μενγκ Χονγκουέι.

Σε συνέντευξή της στο BBC, την πρώτη στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η Γκρέις Μενγκ τόνισε ότι δεν έχει νέα από τον σύζυγό της από την ημέρα που ανακοινώθηκε ότι κρατείται από τις κινεζικές αρχές με την κατηγορία της δωροδοκίας.

Ο Μενγκ Χονγκουέι εξαφανίστηκε όταν άφησε τη δουλειά του και πήγε στη γενέτειρά του Κίνα. Στις 25 Σεπτεμβρίου, την ημέρα που έφυγε, έστειλε στη σύζυγό του ένα μήνυμα, όπου της έγραφε να περιμένει τηλεφώνημά του.

Μερικά λεπτά αργότερα, υποστηρίζει η σύζυγός του, της έστειλε το εικονίδιο ενός μαχαιριού, το οποίο η ίδια αντιλήφθηκε ότι σημαίνει πως βρίσκεται σε κίνδυνο.

«Εκτιμώ ότι είναι πολιτική δίωξη. Δεν είμαι σίγουρη ότι ζει», δήλωσε στο BBC.

«Είναι σκληροί. Είναι βρώμικοι», δήλωσε η γυναίκα του στο BBC για να προσθέσει ευθύς αμέσως ότι και η ίδια δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

55χρονος Μυστράς: «Κρατούσα τον πατέρα μου στον καταψύκτη για να παίρνω τη σύνταξη»

Σοκ στον Μυστρά: Έκρυβε τον νεκρό πατέρα του στον καταψύκτη για να παίρνει τη σύνταξη

Κυψέλη: Από πρόσφυγας-εθελοντής, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Βρετανίδας ο 26χρονος Αφγανός

Στο Λαύριο μητέρα εξανάγκαζε την κάτω των 12 ετών κόρη σε πορνογραφικές βιντεοκλήσεις με 56χρονο

Κυψέλη: Συνελήφθη 26χρονος Αφγανός για τη δολοφονία της 38χρονης Βρετανίδας που βρέθηκε σε βαλίτσα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr