Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρώην Πρόεδρος «Ομόνοιας»: Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δεν ήταν τρελός όπως λένε οι Αλβανοί

Πρώην Πρόεδρος «Ομόνοιας»: Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δεν ήταν τρελός όπως λένε οι Αλβανοί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο πρώην πρόεδρος της βορειοηπειρωτικής οργάνωσης «Ομόνοια», Λεωνίδας Λάππαςς, διέψευσε τους αλβανικούς ισχυρισμούς ότι ο 35χρονος Κωνσταντίνος Κατσίφας, που έπεσε νεκρός από πυρά της αλβανικής Αστυνομίας ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στο χωριό Βουλιαράτες, ήταν «τρελός» και «εξτρεμιστής».

«Δεν ήμουν μπροστά στο περιστατικό αλλά γνωρίζω πολύ καλά τον Κωνσταντίνο.

»Πλήρωσε με την ζωή του την υπερβολική αγάπη που είχε για την Ελλάδα και την ιδιαίτερη πατρίδα του την Βόρεια Ήπειρο.

»Ακούγονται πολλά στις τηλεοράσεις και αισθανόμαστε άσχημα να λένε ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα ή ότι συμμετείχε σε ακραίες οργανώσεις. Δεν προκάλεσε ποτέ πρόβλημα».

Νωρίτερα με ανάρτησή του στο Twitter ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα άφησε να εννοηθεί ότι ο Έλληνας που σκότωσε η Αστυνομία του ήταν τρελός και εξτρεμιστής.

Δείτε στο βίντεο τη δήλωσε στο δελτίο του Star ο Λεωνίδας Λάππας:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Ρένα Δούρου στο πλευρό των Βορειοηπειρωτών – Συνάντηση με τον Λευτέρη Νίκα στη Βουλή

Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία»

Levantine Greeks Brief European Parliament on the Plight of Syrian Christians

Έλληνες της Συρίας στο Στρασβούργο για την Προστασία των Χριστιανών της Ανατολής

Ο Αλβανός «δημοσιογράφος» Αρτάν Χότζα κατηγόρησε την Ελλάδα ότι προστατεύει το οργανωμένο έγκλημα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr