ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια Ουκρανή ακτιβίστρια που αγωνιζόταν εναντίον της διαφθοράς και δέχθηκε τον Ιούλιο επίθεση με οξύ, πέθανε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.
«Η Κάτια (Κατερίνα Χαντζιούκ) είναι νεκρή. Λεπτομέρειες θα είναι διαθέσιμες σύντομα», ανέφερε μέσω Facebook μια οργάνωση η οποία αναρτούσε συχνά ενημερώσεις για την κατάσταση της υγείας της ακτιβίστριας και ειδήσεις για την εξέλιξη της έρευνας που διενεργείται για την υπόθεση.
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο επιβεβαίωσε τον θάνατό της και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στους οικείους της, στο περιθώριο συνάντησης που είχε με αντιπρόσωπους της ουκρανικής κοινότητας στην Τουρκία.
«Ζητώ από τις δυνάμεις της τάξης να κάνουν τα πάντα εντός των δυνάμεών τους ώστε οι δολοφόνοι της Κατερίνας Χαντζιούκ να βρεθούν, να δικαστούν και να τιμωρηθούν», έγραψε ο Ποροσένκο στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter μερικές ώρες αργότερα.
Ακτιβίστρια και δημοτική σύμβουλος, η 33χρονη Χαντζιούκ, που είχε καταγγείλει κρούσματα διαφθοράς στις υπηρεσίες του υπουργείου Εσωτερικών στην περιοχή όπου ζούσε, έγινε τον Ιούλιο στόχος επίθεσης ενός αγνώστου που έριξε πάνω της σχεδόν ένα λίτρο θειϊκού οξέος.
Η 33χρονη εισήχθη σε νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, με εγκαύματα στον κορμό, στο ένα χέρι και στο ένα μάτι.























































