ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Ντέιβιντ Κάμερον,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σάλος έχει ξεσπάσει στην Βρετανία μετά την δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του Ντέϊβιντ Κάμερον να κολλάει με πανηγυρικό τρόπο τα χέρια με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σήμερα στις Βρυξέλλες.
Η μεγαλύτερη μερίδα του τύπου θυμήθηκε την σκληρή κριτική που άσκησε όλο το προηγούμενο διάστημα κατά της υποψηφιότητας του στην θέση του επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Ένας χρήστης που χρησιμοποιεί το όνομα του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στο twitter έκανε το πιο δηκτικό σχόλιο: “Σήκωσα το χέρι να χασκτουκίσω στο πρόσωπο αλλά ο Κάμερον το γύρισε σε “κόλα πέντε” μπροστά στις κάμερες”.
Ο βρετανικός τύπος τον κατηγορεί για απίστευτη κωλοτούμπα και ότι “προσποιείται σαν να μην συνέβη τίποτα”.























































