ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αντιμέτωποι με σφοδρές βροχοπτώσεις αναμένεται να βρεθούν την προσεχή εβδομάδα οι χιλιάδες εκτοπισμένοι από τη μεγάλη δασική πυρκαγιά της Καλιφόρνιας, η οποία συνεχίζει το καταστροφικό της έργο.
Η φωτιά, η οποία ξέσπασε στις 8 Νοεμβρίου, έχει κάψει 550.000 στρέμματα δασικής γης, έχει καταστρέψει σχεδόν 10.000 σπίτια και έχει στερήσει τη ζωή σε τουλάχιστον 71 άτομα.
Ο αριθμός των αγνοούμενων παράλληλα, παραμένει αδιευκρίνιστος.
Οι πυροσβεστικές Αρχές έχουν καταφέρει να ελέγξουν περίπου το 45% του πύρινου μετώπου.
Οι βροχοπτώσεις βέβαια, των επόμενων ημερών αναμένεται να συμβάλλουν σημαντικά στον έλεγχο και την κατάσβεση της πυρκαγιάς.
Οι Αρχές ασφαλείας των πληγεισών περιοχών, ωστόσο, απευθύνουν έκκληση στους πυρόπληκτους να εγκαταλείψουν τα πρόχειρα καταλύματα και να μεταφερθούν στις οργανωμένες δομές φιλοξενίας της πολιτείας, καθώς υπάρχουν φόβοι για εκτεταμένες πλημμύρες και κατολισθήσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αριθμός των αστέγων παραμένει άγνωστος, παρότι οι Αρχές είχαν διατάξει την απομάκρυνση τουλάχιστον 52.000 ανθρώπων από τις οικίες τους.























































