ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Ο Ν. Δένδιας στο Πεντάγωνο με τον Πιτ Χέγκσεθ - Ο Αμερικανός υπουργός Πολέμου έρχεται στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία νεκρή και περισσότεροι από 400 τραυματίες είναι ο θλιβερός απολογισμός των επεισοδίων, που ξέσπασαν κατά τις μαζικές κινητοποιήσεις κατά των σχεδίων της γαλλικής κυβέρνησης να αυξήσει τις τιμές στα καύσιμα.
Η κινητοποίηση των «Κίτρινων Γιλέκων», όπως ονομάστηκε από τα χαρακτηριστικά γιλέκα, που οφείλουν να φορούν όσοι εργάζονται σε οδικά δίκτυα ή και οι οδηγοί σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης εξαπλώθηκε σε ολόκληρη τη χώρα, με αποκλεισμούς δρόμων, που παρέλυσαν μεγάλα κόμματια του δικτύου.
Ο υπουργός Εσωτερικών, Κριστόφ Καστανέρ, ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκειά της περισσότερα από 400 άτομα τραυματίστηκαν, εκ των οποίων τα 14 νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.
Εξέφρασε τη λύπη του για δυστύχημα, με γυναίκα να χάνει τη ζωή της, καθώς χτυπήθηκε από οδηγό σε μπλόκο στη Σαβοΐα.
Ο υπουργός ανέφερε ακόμη ότι αριθμός όσων συμμετείχαν σε αυτό το κίνημα δυσαρέσκειας επίσης αναθεωρήθηκε προς τα πάνω στα 287.710 άτομα σε 2.034 σημεία.
Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν στη σύλληψη 282 διαδηλωτών, εκ των οποίων οι 73 κατά τη διάρκεια της νύχτας.


























































