Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στρατιωτική επέμβαση στο σημείο της συντριβής σχεδιάζουν ΗΠΑ – Ολλανδία;

Στρατιωτική επέμβαση στο σημείο της συντριβής σχεδιάζουν ΗΠΑ – Ολλανδία;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέονται στον Ολλανδικό Τύπο, υπάρχει σχεδιασμός Ολλανδοί και Αμερικανοί να προβούν σε στρατιωτική ενέργεια προς κατάληψη του χώρου πρόσκρουσης του μαλαισιανού επιβατικού αεροσκάφους στο Ντονέτσκ, με την συνδρομή των F-16 που σταθμεύουν στην Πολωνία.

Την πληροφορία έδωσε διπλωματική πηγή από την αμερικανική πρεσβεία του Άμστερνταμ στην ευρείας κυκλοφορίας ολλανδική εφημμερίδα Spitsnieuws.

Ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε αν και έχει έρθει σε διπλωματική συμφωνία με τον Βλάντιμιρ Πούτιν, υπό το βάρος της κοινής γνώμης της χώρας του που θρηνεί 173 νεκρούς φαίνεται να απεργάζεται ένα εναλλακτικό σχέδιο που μπορεί να στοιχίσει στον πλανήτη, φέρνοντας ολέθριες συνέπειες. Ωστόσο, με τα πτώματα 173 συμπατριωτών του σε ξένη γη, ποιος μπορεί να κατηγορήσει τον Ολλανδό πρωθυπουργό; Ποιος πραγματικά μπορεί να πει ότι μέχρι στιγμής τόσο ο ίδιος όσο και η κυβέρνησή του δεν έχουν δείξει υποδειγματική ψυχραιμία, στο αποτρόπαιο έγκλημα που συνέβη και η Ολλανδία πληρώνει βαρύτατο φόρο αίματος;

Σύμφωνα με τα σενάρια που διαρρέονται, σε απόσταση 20 χλμ από τη Βαρσοβία, ολλανδικά και αμερικανικά στρατεύματα ετοιμάζονται για εισβολή στο σημείο της πτώσης του MH17 την περασμένη Πέμπτη.

Σχεδιάζεται στην επιχείρηση να συμμετάσχουν και ολλανδικά F-16 τα οποία περιπολούν στην Βαλτική Θάλασσα. Φυσικά αυτή η επιχείρηση που γράφει η ολλανδική εφημερίδα δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά και ίσως να είναι ένα δημοσίευμα που αποσκοπεί στο να ηρεμήσει την κοινή γνώμη της Ολλανδίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο φαφλατάς Ερντογάν διαδίδει ότι εκείνος «ακύρωσε» με τον Μπάιντεν

Νέα κρίση στις Αμερικανοτουρκικές σχέσεις; – Ο Ερντογάν ανέβαλε τη συνάντηση του με τον Μπάιντεν

Ο Ζελένσκι προειδοποιεί για πυρηνικό ατύχημα στη Ζαπορίζια στην 38η επέτειο του Τσερνόμπιλ

Στόλτενμπεργκ: Το ΝΑΤΟ δεν βοήθησε αρκετά την Ουκρανία – Θα το κάνουμε για να κερδίσει τον πόλεμο

Μητσοτάκης: Βλέπει λάθη μόνο σε επίπεδο επικοινωνίας για τα Τέμπη – Δεν θα στείλουμε όπλα στην Ουκρανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr