ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Γιάννη Στουρνάρα! Τρομερές αποκαλύψεις για το μνημονιακό μαύρο θέατρο της προπαγάνδας
Ίσες αποστάσεις από την Ελλάδα μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ
Στο Ιράν ακραία σωματικά βασανιστήρια στη φυλακισμένη Νομπελίστρια Ναργκίς Μοχαμαντί
Οργή ΣΥΡΙΖΑ κατά Στουρνάρα για τη συνέντευξη του στην «Ομάδα Αλήθειας»
Το Ιράν ανέπτυξε τα ρωσικά συστήματα παρεμβολών Tirada-2S για τη διακοπή των σημάτων Starlink
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την επιτυχή δοκιμή του πρωτοποριακού υπερηχητικού πυραύλου Avangard, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων RIA.
Οι υπερηχητικοί πύραυλοι, προγράμματα για την ανάπτυξη των οποίων έχουν οι μεγάλες δυνάμεις Ρωσία, ΗΠΑ και Κίνα, είναι πυραυλικά συστήματα εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας τα οποία δεν είναι δυνατόν να αναχαιτισθούν από τα υπάρχοντα αντιπυραυλικά συστήματα.
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν παρακολούθησε την επιτυχή δοκιμή νέου ρωσικού υπερηχητικού πυραυλικού συστήματος με την ονομασία Avangard, ικανού να οπλισθεί με πυρηνικές ή συμβατικές κεφαλές, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA επικαλούμενο ανακοίνωση του Κρεμλίνου.
Ο Πούτιν παρακολούθησε την δοκιμή που πραγματοποιήθηκε στην ρωσική Άπω Ανατολή από κτίριο του ρωσικού υπουργείου Άμυνας στην Μόσχα.
Ο Ρώσος πρόεδρος είχε ανακοινώσει τον Μάρτιο ότι η Μόσχα αναπτύσσει σειρά νέων οπλικών συστημάτων, ανάμεσά τους και το Avangard, κατά την διάρκεια μίας από τις πλέον πολεμοχαρείς ομιλίες του αυτής της χρονιάς, λέγοντας ότι θα μπορούν να πλήξουν οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο και να διαφύγουν τις αμερικανικής πυραυλικής ασπίδας.























































