ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Λάζαρος Καμπουρίδης: Οι Τούρκοι φυλάκισαν Εβραία που υπηρέτησε στο Ισραηλινό Στρατό - «Καθάρισαν» οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες
Δημοσκόπηση MRB: Όχι σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη - Στο 22,5% η ΝΔ - Στο 23,2% ο Τσίπρας - Σαρωτική εμπιστοσύνη
Το ανέγγιχτο «Όρος Αξίνα» στο Ιράν - Τι κρύβεται στο πιο βαθύ καταφύγιο; Πυρηνικά ή χρυσάφι;
Δημοσκόπηση Pulse (ΣΚΑΪ): Πτώση για ΝΔ στο 24% - Ανεβαίνει ο Τσίπρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πολιτικοί του κόμματος Η Αριστερά (Die Linke) στη Γερμανία βρίσκονται μεταξύ αυτών που επλήγησαν από περιστατικό που σημειώθηκε με επίθεση χάκερ, δήλωσε σήμερα Παρασκευή εκπρόσωπος της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.
“Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι σημειώθηκε ένα περιστατικό”, δήλωσε ο εκπρόσωπος, προσθέτοντας ότι ο Ντίτμαρ Μπαρτς, ο επικεφαλής των βουλευτών της Αριστεράς στην κάτω βουλή βρίσκεται μεταξύ αυτών που επλήγησαν.
Το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο ARD μετέδωσε νωρίτερα σήμερα ότι χάκερ ανήρτησαν στο Διαδίκτυο προσωπικά δεδομένα εκατοντάδων Γερμανών πολιτικών από τα μεγάλα κόμματα, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών πιστωτικών καρτών και αριθμών κινητών τηλεφώνων.
Στα δεδομένα αυτά, τα οποία δημοσιεύτηκαν σε λογαριασμό στο Twitter, περιλαμβάνονται διευθύνσεις, προσωπικές επιστολές και αντίγραφα ταυτοτήτων, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το δημόσιο γερμανικό δίκτυο, το οποίο επικαλέστηκε το θυγατρικό του δίκτυο RBB.
Όλα τα μεγάλα κόμματα της Γερμανίας, εκτός από το ακροδεξιό Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD), επηρεάστηκαν.
Η ταυτότητα των χάκερ και τα κίνητρά τους δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν.























































