ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σοκαριστική προειδοποίηση Γκέιτς: Η AI είναι αρκετά ισχυρή για να οδηγήσει σε 1 δισ. θανάτους (βίντεο)
«Ασκέρι» για κλάματα: Απέναντι από τη Σάμο οι αποτυχημένοι Τούρκοι κομάντος που ΔΕΝ κατάφεραν να νικήσουν τους Κούρδους
Ο Γιάνης Βαρουφάκης εργαλειοποιήθηκε από την τουρκική προπαγάνδα (βίντεο)
Διπλωματική Πηγή: Η Τουρκία δεν πρόκειται να ενταχθεί και να συμμετάσχει σε ευρύτερους ευρωπαϊκούς αμυντικούς μηχανισμούς όσο υφίσταται απειλή πολέμου
Υπόθεση Μαζωνάκη - Η Νίνα Κασιμάτη κατακεραύνωσε τους νεόπλουτους κοτζαμπάσηδες «πελάτες» των γιατρών του Κολωνακίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 20:10 (ώρα Ελλάδας) στη θαλάσσια περιοχή των νησιών Βανουάτου, στον Ειρηνικό Ωκεανό .
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 103 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης Sola, ενώ το εστικό βάθος μετρήθηκε στα 10 χιλιόμετρα.
Ο σεισμός σημειώθηκε στις 5:06 το πρωί, τοπική ώρα, γεγονός που σημαίνει ότι το σύνολο των κατοίκων βρισκόταν ακόμα στα σπίτια τους, ή κοιμόντουσαν. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, σε ακτίνα 100 χιλιομέτρων από το επίκεντρο του σεισμού, κατοικούν πάνω από 3.000 άνθρωποι.
Αμέσως μετά την εκδήλωση του σεισμού, το αμερικανικό ινστιτούτο που παρακολουθεί την περιοχή, εξέδωσε προειδοποίηση για τσουνάμι.























































