ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ιράν: Ο Αμερικανός πιλότος διασώθηκε από ελικόπτερα που δέχονταν πυρά (βίντεο)
Το Ιράν επικηρύσσει τους πιλότους του καταρριφθέντος αμερικανικού F-15E - Ένοπλες φυλές συμμετέχουν στην αναζήτηση
Συνετρίβη και δεύτερο μαχητικό των ΗΠΑ στον Κόλπο
Παραιτήθηκαν Κεφαλλογιάννης, Τσιάρας και Βαρτζόπουλος
Αλέξης Τσίπρας: «Παρών στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση όποτε και αυτή γίνει»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στις “φαντασιοπληξίες του Κιέβου” συμπεριλαμβάνει η Μόσχα τους ισχυρισμούς ότι οι πύραυλοι που κατέρριψαν την Τετάρτη δύο ουκρανικά μαχητικά αεροσκάφη εκτοξεύθηκαν από ρωσικό έδαφος.
“Σε μία απόπειρα παραπλάνησης του κοινού και αποπροσανατολισμού από την καταστροφή με το Boeing 777 της Malaysia Airlines, οι φαντασιοπληξίες των αρχών του Κιέβου αξίζει να συμπεριληφθούν στο ‘Κόκκινο Βιβλίο’ με τα στρατιωτικά αποφθέγματα”, ανέφερε πηγή του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.
Την Τετάρτη το Συμβούλιο Ασφαλείας της Ουκρανίας ανακοίνωσε ότι από τις πρώτες πληροφορίες προκύπτει ότι οι πύραυλοι που κατέρριψαν τα δύο μαχητικά στα ανατολικά, και μάλιστα σε απόσταση μερικών δεκάδων χιλιομέτρων από το σημείο όπου πριν από μία εβδομάδα συνετρίβη το Μπόινγκ, εκτοξεύτηκαν από τη Ρωσία.






















































