Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βίασαν 8χρονη και την κρέμασαν σε δέντρο! (βίντεο)

Βίασαν 8χρονη και την κρέμασαν σε δέντρο! (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ανατριχιάζει ακόμα μία φριχτή υπόθεση βιασμού από την Ινδία. Κάποια κτήνη αφού εκτόνωσαν τα αρρωστημένα τους πάθη σε ένα κορίτσι μόλις 8 ετών, στη συνέχεια το κρέμασαν σε ένα δέντρο.

Συγχωριανοί του παιδιού, στο κρατίδιο της Δυτικής Βεγγάλης, λιντσάρισαν έναν ύποπτο για το βιασμό της ενώ ξυλοκόπησαν και δύο από τους φερόμενους ως συνεργούς του.

Σύμφωνα με τους χωρικούς, το κορίτσι χάθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης και βρέθηκε νεκρή, κρεμασμένη από το δέντρο, νωρίς το πρωί της Πέμπτης.

“Ο πατέρας του κοριτσιού ισχυρίζεται ότι την βίασαν και την δολοφόνησαν. Ερευνούμε την υπόθεση και θα γίνει νεκροτομή”, είπε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας.

Στην περιοχή έχουν αναπτυχθεί επίσης ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη μετά το έγκλημα αυτό.

Τους τελευταίους μήνες έχουν σημειωθεί πολλά αποτρόπαια εγκλήματα σε βάρος γυναικών και μικρών κοριτσιών σε όλη την Ινδία.

Στα τέλη Μαΐου δύο έφηβες εξαδέλφες βιάστηκαν ομαδικά και κατόπιν δολοφονήθηκαν στο κρατίδιο Ούταρ Πραντές της βόρεια Ινδίας.

Σήμερα, Πέμπτη, το τηλεοπτικό κανάλι NDTV μετέδωσε ότι ένας υψηλόβαθμος αξιωματικός της αστυνομίας συνελήφθη για βιασμό, μετά την μήνυση σε βάρος του που κατέθεσε ένα μοντέλο στην πόλη Μουμπάι.

Μετά τον ομαδικό βιασμό και τον φόνο μιας 23χρονης φοιτήτριας στο Νέο Δελχί, τον Δεκέμβριο του 2012, η κυβέρνηση είχε υποσχεθεί ότι θα επιταχύνει τη δικαστική διαδικασία και θα επιβάλλονται στο εξής αυστηρότερες ποινές στους δράστες, ωστόσο τα εγκλήματα αυτού του είδους συνεχίζονται με αμείωτη συχνότητα και αγριότητα.

Στην Ινδία οι βιαστές συνηθίζουν να σκοτώνουν με φρικαλέους τρόπους τα θύματά τους, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που κρεμάνε τα κορίτσια, ως τρόπαια του εγκλήματός τους:

1. Ινδία-ΣΟΚ: Βίασαν ανήλικη και την πέταξαν σε πηγάδι (βίντεο)

2. Ινδία: Βίασαν ομαδικά και κρέμασαν ανήλικη (βίντεο)

3. Ινδία: Κρέμασαν 19χρονη μετά από ομαδικό βιασμό

Δείτε τα βίντεο όπως τα μετέδωσε η ινδική τηλεόραση, προσοχή έχουν σκληρές εικόνες:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γιάννης Χρυσουλάκης: Έλληνες και Ινδοί συγκροτούν δύο έθνη που συναντιούνται, με αδιάλειπτες και γόνιμες επαφές και ανταλλαγές, στα βάθη της Ιστορίας

Πέραμα: Στο νοσοκομείο 5χρονη που καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της

Φυλακές Κορυδαλλού: Πέθανε ο 36χρονος που είχε συλληφθεί για τον βιασμό της θετής του κόρης στην Αίγινα

Μητέρα στον Βόλο κατήγγειλε τον πρώην πεθερό της για βιασμό του 4χρονου γιου της

Λάρισα: Ένοχος 37χρονος καταστηματάρχης για την απόπειρα βιασμού υπαλλήλου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr