ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σαλβίνι: Καμία αλλαγή στην κυβέρνηση – Δεν θα κάνουμε ανασχηματισμούς

Σαλβίνι: Καμία αλλαγή στην κυβέρνηση – Δεν θα κάνουμε ανασχηματισμούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επιβεβαιώνεται η νίκη της κεντροδεξιάς συμμαχίας στις τοπικές εκλογές της περιφέρειας Αμπρούτσο, στην κεντρική Ιταλία.

Ο κεντροδεξιός υποψήφιος Μάρκο Μαρσίλιο εξασφάλισε το 48% των ψήφων και εξελέγη περιφερειάρχης, ο κεντροαριστερός Τζοβάνι Λενίνι το 31% και η Σάρα Μαρκότσι, των Πέντε Αστέρων, σταματά στο 20%.

Στην τοπική αυτή αναμέτρηση η Λέγκα του Βορρά συμμάχησε με την Φόρτσα Ιτάλια του Μπερλουσκόνι και τα ακροδεξιά Αδέλφια της Ιταλίας.

«Δεν θα γίνει καμία αλλαγή στην κυβέρνηση, δεν ζητάμε ανασχηματισμούς. Οι φίλοι των Πέντε Αστέρων μπορούν να μείνουν ήσυχοι», δήλωσε σήμερα Δευτέρα ο Ματέο Σαλβίνι.

Το ψηφοδέλτιο της Λέγκα στο Αμπρούτσο, έλαβε ποσοστό 27%, ενώ η Φόρτσα Ιτάλια δεν ξεπέρασε το 10%.

Ο Σαλβίνι παράλληλα υπενθύμισε ότι μια από τις άμεσες προτεραιότητες της κυβέρνησης είναι η έγκριση του νόμου που ενισχύει το δικαίωμα στην αυτοάμυνα, πάγιο αίτημα της Λέγκα.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του Αμπρούτσο, δήλωσε ότι «οι περιφερειακές αυτές εκλογές δεν αλλάζουν κάτι για την κυβέρνηση, η οποία θα συνεχίσει να εργάζεται σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη που έχει καταρτίσει».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μύκονος: Τραγωδία με 37χρονη Ιταλίδα – Σκοτώθηκε σε τροχαίο λίγο πριν τον γάμο της

Ένας Έλληνας, ο Κώστας Μαστοράκης, στο τιμόνι της Nazionale Piloti: Ιστορική αλλαγή φρουράς στο Μονακό με άρωμα Μυκόνου

Ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA) του στρατάρχη Χάφταρ διέλυσε τους «ακτιβιστές» για τη Γάζα – Δέκα συλληφθέντες αγνοούνται

Η παρέλαση Rome Pride αποκλείει εβραϊκές ΛΟΑΤΚΙ+ οργανώσεις που δεν «αποστασιοποιούνται από τη γενοκτονία στη Γάζα»

Νετανιάχου: Οι χλευασμοί του Μπεν Γκβιρ κατά των ακτιβιστών του στολίσκου της Γάζας «δεν συνάδουν με τις αξίες του Ισραήλ»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr