ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση MRB: Όχι σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη - Στο 22,5% η ΝΔ - Στο 23,2% ο Τσίπρας - Σαρωτική εμπιστοσύνη
Το ανέγγιχτο «Όρος Αξίνα» στο Ιράν - Τι κρύβεται στο πιο βαθύ καταφύγιο; Πυρηνικά ή χρυσάφι;
Δημοσκόπηση Pulse (ΣΚΑΪ): Πτώση για ΝΔ στο 24% - Ανεβαίνει ο Τσίπρας
ΗΠΑ: «Ρίζα» κάθε σύγχρονης ισλαμιστικής τρομοκρατίας η Μουσουλμανική Αδελφότητα
Ο χρόνος ως φονικό όπλο κατά του Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Μπέρνι Σάντερς, υποψήφιος για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016, σκοπεύει να ξαναθέσει υποψηφιότητα, μπαίνοντας στην κούρσα της προεκλογικής εκστρατείας των προεδρικών εκλογών του 2020, σύμφωνα με το Politico.
Επικαλούμενο δύο πηγές, που έχουν γνώση των προθέσεων του Δημοκρατικού γερουσιαστή, το Politico έγραψε στον ιστότοπό του ότι ο Σάντερς και το επιτελείο του έχουν ήδη πραγματοποιήσει συνεντεύξεις με υποψηφίους για θέσεις στην κυβέρνηση σε περίπτωση νίκης.
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι ο Σάντερς έχει ήδη κινηματογραφήσει ένα βίντεο στο οποίο θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για πρόεδρος των ΗΠΑ στις εκλογές του 2020. Δεν είναι σαφές πότε το βίντεο αυτό θα δημοσιευθεί.
Στα τέλη του περασμένου έτους, ο Σάντερς είχε διατυπώσει την πρόθεσή του να κατέβει υποψήφιος στις επόμενες προεδρικές εκλογές, σημειώνοντας ότι θα καταλήξει αν θα το πράξει μόνο αν θεωρήσει ότι είναι ο «καλύτερος υποψήφιος» να κερδίσει τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.
Ο Σάντερς έχασε το χρίσμα των Δημοκρατικών από την Χίλαρι Κλίντον στις προεδρικές εκλογές του 2016.























































