ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιταλία, Κεντροαριστερά,


















































Διάγγελμα Τραμπ για Ιράν: «Θα τους στείλουμε πίσω στην εποχή του λίθου»
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στους 20 οι βουλευτές και υπουργοί της ΝΔ που «δείχνει» η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία
Υπό αμφισβήτηση ο ρόλος της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ μετά τη νέα έκθεση για τις σχέσεις με τη Χαμάς και τη
Ιράν: Οι Ρώσοι εκκενώνουν το πυρηνικό εργοστάσιο της Μπουσέρ
Ο Τραμπ βομβάρδισε τη μεγαλύτερη γέφυρα του Ιράν - «Πολλά περισσότερα θα ακολουθήσουν» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κάλπες για να εκλέξει νέο αρχηγό ετοιμάζεται να στήσει την προσεχή Κυριακή η Κεντροαριστερά στην Ιταλία.
Υποψήφιοι θα είναι ο περιφερειάρχης της ευρύτερης περιοχής της Ρώμης Νικόλα Τζινγκαρέτι, ο οποίος θεωρείται στην Ιταλία φαβορί.
Επίσης, ο πρώην υπουργός Γεωργίας Μαουρίτσιο Μαρτίνα και ο Ρομπέρτο Τζακέτι, εκπρόσωπος της μεταρρυθμιστικής, φιλελεύθερης πτέρυγας του κόμματος.
Οι σχολιαστές θεωρούν ότι ο Τζινγκαρέτι, σε περίπτωση που εκλεγεί, θα εργαστεί για την επαναπροσέγγιση των Δημοκρατικών με τον χώρο της παραδοσιακής αριστεράς και με στόχο την επίτευξη εκλογικής συμμαχίας.
Ότι θα ξεπεραστεί, δηλαδή, η υπερσυγκεντρωτική διαχείριση που είχε επιβάλλει ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην αρχηγός του Δημοκρατικού Κόμματος, Ματέο Ρέντσι.
Πολλοί διερωτώνται, βέβαια, αν ο Ρέντσι, που έχει εκλεγεί γερουσιαστής, θα παρακολουθήσει την όλη διαδικασία ως απλός θεατής, ή αν την τελευταία στιγμή – με δηλώσεις του – θα προσπαθήσει να την επηρεάσει.
Στις εσωκομματικές εκλογές αναμένεται να πάρουν μέρος τουλάχιστο 1 εκατομμύριο πολίτες.
Τέλος, αν επικρατήσει ο Τσινγκαρέτι, δεν είναι βέβαιο ότι οι Δημοκρατικοί θα κρατήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας με το Κίνημα Πέντε Αστέρων του πρωθυπουργού Λουίτζι Ντι Μάιο.























































