ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έρευνα στη Βουλγαρία για την επίσκεψη του ακροδεξιού Αυστραλού που αιματοκύλησε τη Νέα Ζηλανδία

Έρευνα στη Βουλγαρία για την επίσκεψη του ακροδεξιού Αυστραλού που αιματοκύλησε τη Νέα Ζηλανδία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Έρευνα σχετικά με τα κίνητρα της επίσκεψης στη Βουλγαρία τον Νοέμβριο του 2018 του ακροδεξιού Μπρέντον Τάραντ, που διέπραξε την πολύνεκρη επίθεση εναντίον δύο τεμενών στη Νέα Ζηλανδία, ανακοίνωσαν ότι ξεκίνησαν οι αρχές της γειτονικής χώρας.

Ο φερόμενος ως δράστης, ένας Αυστραλός ηλικίας 28 ετών, που αιματοκύλισε την πόλη του Κράιστσερτς, είχε διαμείνει στη Βουλγαρία το διάστημα «9 με 15 Νοεμβρίου 2018», επεσήμανε ο γενικός εισαγγελέας της Βουλγαρίας, Σοτίρ Τσατσάροφ.

«Η έρευνα ξεκίνησε για να καθοριστεί εάν η εκδοχή που εκείνος παρουσίασε, σύμφωνα με την οποία ήθελε να ανακαλύψει ιστορικά αξιοθέατα και να μελετήσει την ιστορία των βαλκανικών χωρών, είναι σωστή ή εάν είχε άλλους στόχους», εξήγησε ο εισαγγελέας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΠΑΣΟΚ: O Πλεύρης γνώριζε από το 2012 τους γιατρούς του Κολωνακίου – Τι απαντά ο υπουργός

Ελεύθερος ο Κασιδιάρης: «Σκοπός μου είναι να απαλλαγεί η χώρα από την πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης»

Σερβία: Οι φοιτητές έκαναν κόμμα και κατεβαίνουν στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Οκτωβρίου – Στο ψηφοδέλτιο και ο Μποντίρογκα

Τέλος εποχής για τον Μακρόν – Η Λεπέν προηγείται κι ακολουθεί ο Μελανσόν

Εκλογές στη Σουηδία – exit polls: Προβάδισμα για τους κεντροαριστερούς Σοσιαλδημοκράτες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr